دوستان خوبم درود به همه شما عزیزان . امیدوارم سرحال و پرانرژی برای چند لحظه کوتاه یکم تفریح بکنیم . همونطور که از عنوان پست معلومه .جریان رو متوجه شدید و من خودم چند نمونه مثال براتون در پایین قرار دادم . حالا اگه کسی دوست داره میتونه به خواسته هاش با توجه به شغل آشنایان مطلب اضافه بکنه .
کارمند بانک: مي توني يه وام واسه ما جور کني؟
مهندس کامپيوتر: من کامپيوترم ويروسي شده ميتوني ويندوزم رو عوض کني؟
پزشک عمومي: ميتوني براي چهارشنبه که بچهام نرفته مدرسه يه گواهي بنويسي؟
دندونپزشک: بيا اين دندون عقل من رو نگاه کن ببين سياه شده بايد بکشمش يا پرش کنم؟
تعميرکار ماشين: اين ماشين من نميدونم چرا هي صداي اضافي ميده، ميتوني بياي يه نيگا بهش بندازي؟!
بازيگر: واسه کسايي که ميخوان بازيگر بشن چه نصيحتي داريد؟
مدير يه جايي: ميشه واسه اين بهرام ما يه کار جور کني؟
موبايل فروش: آقا اين گوشي ۳۳۱۰ مارو ميشه با يهN95 عوض کني؟!
معلم: اين حسن ما يه خورده تو رياضياش بازيگوشي ميکنه ميشه اين پنجشنبهي قبل از امتحان رياضياش شام تشريف بيارين خونه ما سر راه اين اتحادارو هم يه بار براش بگين؟!
نماينده مجلس: اين شهرام ما خيلي پسر گليه ميخواد زن بگيره ميشه کمک کنيد معافي اين بچهرو بگيريم؟!
کارمند سازمان سنجش: سؤالاي کنکور سال بعد رو نداري؟
نويسنده: يه روز بيا سر فرصت قصه زندگيمو برات تعريف کنم کتابش کني!
معمار: اين خونه مون بايد کفش سراميک شه و آشپزخونهاش اُپن، فکر ميکني چند روزه تموم ميکني؟
طلا فروش: الان اوضاع سکه چجورياس؟
اقتصاددان: بالاخره اين بنزين رو ميخوان چيکار کنن؟ يه سوال ديگه: ميدوني اصلاً درآمد نفتي ايران چقده؟
وکيل: من اگه بخوام حضانت بچهام رو بگيرم چيکار بايد بکنم؟
روانشناس: من الان يه چند وقتيه بچهام شبا جاشو خيس ميکنه، روزا هم بينبشفعاله، شوهرم هم شيش ماهه خونه نيومده، اين اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگي گرفتم، ميخوام طلاق بگيرم، بعدشم خودکشي،سم هم تهيه کردم!!!!حالا چيکار ميتوني برام بکني؟
تايپيست: يه پايان نامه دارم ۹۵۸ صفحه اصلاً وقت ندارم تايپش کنم، نظر تو چيه؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)