• تعداد: 4 نفر
• زمان آماده سازی و پخت: 30 دقیقه
مواد لازم :
میگو 250 گرم فتوچینی 220 گرم روغن زیتون دو قاشق غذاخوری فلفل تند ریز شده 1 تا 2 سیر، رنده شده 2 حبه نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری گوجه فرنگی گیلاسی، از وسط دو نیم شده دو پیمانه پنیر پارمسان به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. میگوها را بشویید و خشک کنید. در یک قابلمه بزرگ فتوچینی ها را بپزید و آبکش کنید. آنها را گرم نگه دارید.
2. در این زمان، درون تابه روغن زیتون بریزید. فلفل های چیلی، سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. حدود یک دقیقه تفت دهید. میگو را اضافه کنید و حدود سه دقیقه آنها را بپزید. در آخر گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید.
3. این مخلوط را به فتوچینی اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند. در صورت تمایل روی آن پودر پنیر بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 363
• چربی: 9 گرم
• کلسترول: 97 میلی گرم
• چربی اشباع شده: 1 گرم
• کربوهیدرات: 48 گرم
• پروتئین: 21 گرم
• سدیم: 396 میلی گرم
• فیبر: 3 گرم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)