نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: رکورد شکنی پاگانی هوآیرا

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

رکورد شکنی پاگانی هوآیرا

رکورد شکنی پاگانی هوآیرا

pagani huayra 3 300x225
    پس از بیش از یک سال انتظار بالاخره فصل ۱۹ تاپ گیر آغاز بکار کرد و در اولین بخش ، ریچارد هموند به آزمایش پاگانی هوآیرا پرداخت که استیگ توانست سریع ترین زمان پیست را با اختلافی چشمگیر از رکورداران سابق پیست تاپ گیر ثبت کند. آریل اتم V8 با زمان ۱:۱۵:۱ رکوردار پیست تاپ گیر بود که هوآیرا با اختلاف ۱/۳ ثانیه توانست زمان ۱:۱۳:۸ ثانیه را به ثبت برساند که باعث حیرت همگان در سالن حتی خود ریچارد هموند شد. هوآیرا همچنین از مکلارن MP4 با زمان ۱:۱۶:۲ و لامبورگینی آونتادور با زمان ۱:۱۶:۸ توانست این پیست ۱/۷۵ مایلی را سریع تر طی کند. همچنین کوئنیگزگ CCX ، بوگاتی ویرون و بوگاتی ویرون سوپر اسپورت را نیز پشت سر گذاشت. البته سریع ترین زمان پیست تاپ گیر باز هم متعلق به پاگانی زوندا R است که زمان ۱:۰۸:۵ را ثبت کرد و پس آن ، فراری انزو FXX با زمان ۱:۱۰:۷ قرار می گیرد اما هیچ یک از آن دو اتومبیل های خیابانی نیستند و در جدول زمان پیست تاپ گیر جایی ندارند.
    pagani huayra 6 300x225
    هوآیرا از موتور ۱۲ سیلندر خورجینی AMG به حجم ۶ لیتر بهره می برد که می تواند ۷۳۰ اسب بخار و ۸۱۱ پوند فوت گشتاور را تولید کند. این موتور ، هوآیرا را قادر می سازد تا در ۳/۲ ثانیه سرعت خود را به یکصد کیلومتر بر ساعت برساند و تا ۳۸۰ کیلومتر بر ساعت سرعت بگیرد. اما هوآیرا در خطر است زیرا که به زودی مکلارن P1 ، پورشه ۹۱۸ اسپایدر و فراری F150 ، گوی سبقت را از آن خواهند ربود.
    pagani huayra 1 300x198 pagani huayra 2 300x225 pagani huayra 4 300x225 pagani huayra 5 300x225 pagani huayra 7 300x225 pagani huayra 8 300x200
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)