مسلما هیچ کدام از ما دوست نداریم هر شش ماه یکبار به دندانپژشکی برویم. اما معاینه های دندانپزشکی به بدی درد دندان و تحمل هزینه های بالای پر کردن یا عصب کشی نیستند. در کنار این معاینات باید در تغذیه خود نیز سلامت دندان هایمان را در نظر داشته باشیم. به طور مثال، خوراکی هایی که به دندان آسیب می رسانند را تا حد امکان کم کنیم.
در اینجا 20 ماده غذایی و خوراکی را نام برده ایم که دندانپزشکان ما را از خوردن آنها منع می کنند. البته به این معنا نیست که این مواد برای بدن مضر هستند، بلکه برخی از آنها فقط برای دندان ضرر دارند.
1. سیب
آیا چند وقتی است که دندانتان ترک خورده و درد می کند؟ سعی کنید میوه ها و سبزیجات ترد و سفت که باعث بیشتر شکستن آنها می شود را مصرف نکنید. به طور مثال، سیب و هویج دو متهم ردیف اول برای دندان های ترک دار هستند. البته منظور این نیست این محصولات مفید را از برنامه غذایی خود حذف کنید. فقط کافیست آنها را به اندازه های قابل جویدن و کوچک خورد کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.
2. پاستا
مینای دندان به شدت در برابر رنگ های تیره آسیب پذیر است. به طور مثال، باید به رنگ قرمز سس پاستا و مایع ماکارونی اشاره کرد. میناهای منفذدار به راحتی این رنگ ها را به خود جذب و لکه های نازیبا ایجاد می کنند. بعلاوه، اسید موجود در گوجه فرنگی باعث ایجاد منافذ در دندان می شود. برای برطرف کردن این مشکل بهتر است بلافاصله پس از خوردن پاستا و ماکارونی آب را در دهان خود قرقره کنید تا سس روی دندان ها نماند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)