نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: گردهمائی 50 لامبورگینی در آمریکا +عکس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

گردهمائی 50 لامبورگینی در آمریکا +عکس

گردهمائی 50 لامبورگینی در آمریکا +عکس

چند هفته پیش در شهر میامی آمریکا، شرکت لامبورگینی، با حضور رییس شرکت یعنی استفان وینکلمان، از نسخه رودستر آونتادور رونمایی کرد.

مجله تخت گاز:

گردهمایی 50 دستگاه آونتادور رودستر

چند هفته پیش در شهر میامی آمریکا، شرکت لامبورگینی، با حضور رییس شرکت یعنی استفان وینکلمان، از نسخه رودستر آونتادور رونمایی کرد.

پس از این رونمایی، تعداد 50 دستگاه لامبورگینی آونتادور رودستر با عبور از خیابان کالینز، عازم فرودگاه بین المللی فلوریدا شدند. در این فرودگاه تعداد 5 دستگاه رودستر سعی کردند تا به بیشترین سرعت ممکن برسند و سریعترین سرعت ثبت شده، عدد 338 کیلومتر بر ساعت بود. که سرعت گیری بین 240 تا 290 کیلومتر بر ساعت آن، سریعتر از هر هواپیمایی است که در حال حاضر وجود دارد.

استفان وینکلمان در اینباره می گوید: "افتخار بزرگی بود که در این مراسم رونمایی و رزمایش 50 دستگاه آونتادور رودستر، با بخش هوانوردی میامی همراه شدیم. تا کنون، چنین گردهمایی از لامبورگینی را ندیده بودم. آونتادور روستر، مهیج ترین ساخته لامبورگینی در طول تاریخ است و هیچ مکانی بهتر از میامی برای رونمایی از این رودستر نبود."

آونتادور رودستر از موتور 12 سیلندر V شکل به حجم 5/6 لیتر بهره می برد که می تواند 691 اسب بخار نیرو تولید کند. این گاو خشمگین قیمتی استثنایی دارد که برای مدل پایه تنها 300 هزار دلار است. آونتادور رودستر با یک رنگ منحصر به فرد شناخته می شود که یک نوع آبی خاص متالیک به نام Azzuro Thetis است.

154012 428

154013 221
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)