نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل

    رازهای آشپزی جیمی الیور سر آشپز مشهور انگلیسی
    سالاد جگر مرغ گرم با نان ماست و خردل


    نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.




    مجله آشپزی ایده آل:

    152703 181

    مواد لازم:

    • نان ماست و خردل:
    • نان حجمی: یک عدد
    • پنیر چدار یا گودا: 100 گرم
    • ماست ساده: 4 قاشق غذاخوری
    • تخم خردل: 2 قاشق غذاخوری
    • سس ورچستر شایر (سس سنتی انگلیسی): یک قاشق غذاخوری
    • سس فلفل تند به میزان لازم
    • سالاد: پیاز قرمز کوچک یک عدد
    • خیار متوسط: یک عدد
    • هویج: یک عدد
    • لیموترش: یک عدد
    • روغن زیتون بکر: 2 قاشق غذاخوری
    • جعفری یک دسته کوچک
    • کاهو: 200 گرم
    • جوانه: 50 گرم
    • سرکه بالزامیک
    • پنیر فتا: 10 گرم
    • سس جگر:
    • ژامبون: 2 ورقه
    • روغن زیتون
    • جگر مرغ 400 گرم، پاک کرده
    • سرکه قرمز: 100 میلی لیتر
    • ماست: 2 قاشق غذاخوری

    روش تهیه:

    1- نان را ورقه کنید. دو طرف آن را کمی گریل کنید. پنیر چدار را در یک کاسه رنده کرده و با ماست، خردل، سس ورچستر و کمی سس فلفل مخلوط کرده و روی نان ها پخش کنید. نان ها را دوباره گریل کرده و در طبقه وسط فر برشته کنید.

    2 - پیاز، هویج و خیار را ورقه کنید. در یک کاسه بریزید و لیمو و روغن زیتون را روی آن داده و نمک و فلفل بپاشید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید.

    2 قاشق غذاخوری روغن در تابه داغ کرده و ژامبون‌های خرد شده و جگر مرغ را 8 دقیقه در آن سرخ کنید. نمک و فلفل پاشیده و سرکه را اضافه کنید. جگرها را آنقدر روی شعله ملایم بپزید تا سس غلیظ شود، سپس از روی شعله برداشته و ماست را داخل آن بریزید.

    3 - برگ های خرد شده کاهو و جوانه را با پیاز، خیار و هویج مخلوط کرده و سرکه بالزامیک را روی آن بریزید.

    4 - پنیر فتا را خرد کرده و روی سالاد بدهید. نان‌های برشته را با سالاد سرو کرده و سس جگر را کنار آن بگذارید.

    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/