مواد لازم

  • فیله گوساله: یك كیلوگرم
  • پیاز: یك عدد
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
  • ماست: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه

پیاز را خرد كرده و با فیله گوساله تكه شده مخلوط می‌كنیم. یك قاشق روغن زیتون بدون بو به آن اضافه كرده و با یك قاشق ماست هم می‌زنیم سپس یك‌دوم پیمانه آب پیاز به مواد مخلوط كرده و فیله گوشت را 24 ساعت در مواد می‌خوابانیم. سپس به سیخ كشانده و روی حرارت منقل كباب می‌كنیم. یك ظرف جداگانه هم زده و به مواد بادنجان اضافه می‌كنیم.

فوت آشپزی

كباب گوساله نباید خیلی برشته و رنگ آن قهوه‌ای شود.