سلام!
دیدم چند وقتی نبودم خیلی خوش گذروندین و هی کیف کردین، هی کیف کردین و بسی خوشحال و راضی بودین که هی نباس جواب بدین و مشکلات عجیب و غریبی بشنوید و ببینید، واسه همین دوباره اومدم که هم ضد حالی زده باشم، هم حالی برده باشم!!
دیگه لودگی بسه، برم سر سوال این هفته!
دوستان، من تازگی ویندوز رو از نو نصب کردم. (بگو ماشالا، پوستم کنده شد. چشام تیره شد. چند روزی از نت تنفر پیدا کرده بودم! نزدیک سی تومن دادم به شرکته از بس دانلود کردم و خراب از کار دراومد) بعد هم طبق معمول همیشه ESET Smart Security نسخه پنج رو نصب کردم. دو سه روز اول خوب بودش، منتها یهو مشکلات شروع شد. دیدم هیچ سایتی رو باز نمیکنه. رفتم همه جا سرک کشیدم تا اینکه فهمیدم وقتی فایروال فعال باشه، کلاً نت تعطیله. وقتی فایروال رو فعال میکنم و سایتی رو باز میکنم، دیگه مشکل اون سایت برطرف میشه، ولی بقیه سایتها کماکان باز بشو نیستش. از اون کاراست ها! باید همه سایتها رو دستی و به این روش باز کنم! ویندوز هم میگه که فایروال اجازه دسترسی رو نمیده. همه تنظیماتش رو هم چک کردم (البته تا اونجایی که به دانشم مربوط میشه!) ولی مشکل سر جاشه و نمیدونم باید چه جوری حلش کنم.
حالام دیگه دست به دامان شما شدیم... طبق معمول. ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه. فقط خدا کنه تو پیشنهادات، نصب مجدد ویندوز یا آنتی ویروس نباشه!!
به هر حال قول میدم و به شرافتم قسم میخورم وقتی حرفه ای شدم و از همه زدم جلو () جبران کنم!
(ببخشین، خوشمزگی بودش!)
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)