نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: كوكوى لوبیا سـبز

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    كوكوى لوبیا سـبز

    كوكوى لوبیا سـبز


    لوبیا دارای انواع سفید، قرمز، چشم‌بلبلی، چیتی و ... است. تا وقتی كه لوبیا‌سبز و تازه است در گروه سبزی‌ها جای دارد كه در مقایسه با لوبیای خشك كالری كمتری را داراست. اما از نظر تغذیه بسیار مقوی است.




    83696 695

    برترین ها:

    مواد لازم برای 4 تا6 نفر

    • گوشت چرخ‌كرده: 200 گرم
    • پیاز رنده‌شده: یك عدد متوسط
    • رب گوجه‌فرنگی: یك قاشق غذاخوری
    • تخم‌مرغ: 6 تا 8 عدد
    • لوبیا سبز ریز خردشده و پخته‌شده: 250 گرم
    • هویج‌ نگینی خردشده و پخته‌شده: 2عدد متوسط
    • سیب‌زمینی نگینی خردشده و سرخ‌شده: 2 عدد متوسط
    • بكینگ‌پودر: یك قاشق چایخوری
    • زعفران: یك قاشق چایخوری
    • نمك، فلفل و ادویه: به میزان لازم
    • روغن: به میزان لازم

    روش تهیه :

    1- لوبیاسبز را پاك كرده، بشویید، به قطعات كوچك تقسیم كنید و بعد آن را در 3 پیمانه آب با در باز بپزید. این كار باعث می‌شود كه رنگ لوبیا در زمان پخت عوض نشود.

    2- هویج را پوست گرفته ،خرد كنید و بپزید.

    3- سیب‌زمینی را خرد كرده، سرخ كنید و بگذارید تا روغن‌ اضافی آن خارج شود.

    4- در این مرحله، گوشت چرخ‌كرده را با یك عدد پیاز رنده‌شده، رب‌گوجه‌فرنگی، زعفران، نمك، فلفل و ادویه دلخواه مخلوط كرده و ورز دهید تا گوشت مزه‌دار شود.

    5- سپس همه مواد را با هم مخلوط كنید. در تابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. از مایه كوكو درون تابه بریزید و روی آن را صاف كنید، حرارت را كم كرده و در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا كوكو مغزپخت شود.

    می‌توان كوكو را در طبقه وسط فر و با دمای 180درجه قرار داد تا رویش طلایی شود یا اینكه درون تاب روی آن یك طرفش پخته شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را نیز سرخ كنید.

    این كوكو را به صورت قاشقی یا در قالب‌های شكل‌دار دلخواه نیز درست می‌كنند.

    نکات آشپزی

    1- لوبیای مورد استفاده برای كوكو باید نازك باشد و ریز خرد شود تا از انسجام كوكو جلوگیری نكند.

    2- چون اندازه تخم‌مرغ‌ها متفاوت است آنها را دانه‌دانه به مایه كوكو اضافه كنید.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/