شـوید قـورمه
از ابتدای فصل بهار، سر و كلهمیوههایی نظیر گوجهسبز و چغالهبادام در گوشه و كنار شهر پیدا میشود و همه آنهایی كه ترشیخور هستند، آب از لب و لوچههایشان آویزان میشود.
برترین ها: از ابتدای فصل بهار، سر و كلهمیوههایی نظیر گوجهسبز و چغالهبادام در گوشه و كنار شهر پیدا میشود و همه آنهایی كه ترشیخور هستند، آب از لب و لوچههایشان آویزان میشود.این فصل اینقدر خوردنیهای متنوع دارد كه آدم دلش میخواهد با همه آنها غذا درست كند، این غذا یكی از آنغذاهایی است كه با این سبزترش و پرخاصیت درست میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
- روغن مایع: 7 قاشق سوپخوری
- كره در صورت دلخواه: 20 گرم
- پیاز متوسط: یك عدد
- مرغ متوسط تكهشده: یك عدد
- شوید: 500 گرم
- گوجهسبز: 500 گرم
- شكر: یك قاشق سوپخوری
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- آرد ذرت: یك قاشق چایخوری
روش تهیه
1- قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار دهید سپس روغن و كره را اضافه كنید، پیاز نگینی خردشده را داخل آن سرخ كرده و آن را از روغن خارج كنید.
2- در همان ظرف مرغها را سرخ كرده تا طلایی شود، آنها را نیز از روغن خارج كنید.
3- سبزی كه همان شوید خرد شده است 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
4- روی گوجهسبزها را با چاقو شكاف ایجاد كنید یا اگر حوصله دارید هستههایش را بگیرید و به سبزی اضافه كنید و كمی تفت دهید، مرغ و پیاز سرخشده را در ظرف بریزید و به همراه 2 پیمانه آب جوش، شكر و نمك و فلفل بگذارید بپزد تا زمانی كه مرغ پخته شود. این خورش خوشمزه را با كته سرو كنید.
نکات آشپزی
1- میتوان به جای تكههای مرغ از گوشت قرمز یا فقط از سینه یا فیله مرغ استفاده كرد.
2- برای لعابدادن به خورش از آرد ذرت حل شده و آب سرد استفاده كنید.
3- گوجهسبز به علت داشتن ویتامین C و آنتیاكسیدان، بدن را مقابل عوامل عفونی، مقاوم كرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میكند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)