7686dd76c7852dcb9d5f9f800ff512f5TakeDelCom d61fb912a3آموزش آشپزی


مواد لازم:
برنج ۵۰۰ گرم
گوشت مرغ آب­پز شده ۵۰۰ گرم
توت فرنگی ۱ کیلو
خلال پسته ۱۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
پودر هل سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
هویج، ساقة کرفس و پیاز قدری برای پخت مرغ


طرز تهیه:
ابتدا برنج از قبل خیس شده را در آب می­جوشانیم و آبکش می­کنیم. گوشت مرغی که همراه پیاز، هویج و کرفس آب­پز کرده­ایم را مانند گوشت حلیم ریش ریش می­کنیم.روغن مایع را در تابه­ای گرم کرده و گوشت مرغ را به آن اضافه می­کنیم و تفت می­دهیم. خلال پسته، پودر هل و شکر را نیز اضافه کرده و تفت می­دهیم. در پایان مرحلة تفت دادن، توت فرنگی­ها را اضافه می­کنیم (لازم به ذکر است که توت فرنگی­های درشت را خرد کرده و توت فرنگی­های ریز را به همان شکل اضافه می­کنیم).برنج و مواد تفت داده شده را در قابلمه لابه­لا ریخته و برنج را دم می­کنیم. بعد از دم کردن آن را در دیس کشیده و با کره و مربای خلال پسته، مرغ ریش ریش شده و توت فرنگی تزیین می­کنیم.

نکته: اگر توت فرنگی­ها را خیلی ریز خرد کنیم در بین پلو محو می­شود و در حین تفت دادن آب می­اندازد.