آموزش آشپزی
مواد لازم:
برنج ۵۰۰ گرم
گوشت مرغ آبپز شده ۵۰۰ گرم
توت فرنگی ۱ کیلو
خلال پسته ۱۰۰ گرم
شکر ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
پودر هل سبز ۱/۲ قاشق چایخوری
هویج، ساقة کرفس و پیاز قدری برای پخت مرغ
طرز تهیه:
ابتدا برنج از قبل خیس شده را در آب میجوشانیم و آبکش میکنیم. گوشت مرغی که همراه پیاز، هویج و کرفس آبپز کردهایم را مانند گوشت حلیم ریش ریش میکنیم.روغن مایع را در تابهای گرم کرده و گوشت مرغ را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. خلال پسته، پودر هل و شکر را نیز اضافه کرده و تفت میدهیم. در پایان مرحلة تفت دادن، توت فرنگیها را اضافه میکنیم (لازم به ذکر است که توت فرنگیهای درشت را خرد کرده و توت فرنگیهای ریز را به همان شکل اضافه میکنیم).برنج و مواد تفت داده شده را در قابلمه لابهلا ریخته و برنج را دم میکنیم. بعد از دم کردن آن را در دیس کشیده و با کره و مربای خلال پسته، مرغ ریش ریش شده و توت فرنگی تزیین میکنیم.
نکته: اگر توت فرنگیها را خیلی ریز خرد کنیم در بین پلو محو میشود و در حین تفت دادن آب میاندازد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)