fo813
مواد لازم :
جگر ۲۵۰ گزم
جعفری خرد و سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
زیتون خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز سرخ شده ۲ قاشق
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
روغن ۱ قاشق مربا خوری


طرز تهیه :آشپزی-جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید .تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه رژيمي (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش )بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد . بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید . fo814