مواد لازم


  • كره: 150 گرم
  • شكر: یك‌دوم پیمانه
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • بیكنیگ‌پودر: یك قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • آرد: 250 گرم
  • پرك بادام: 150 گرم
  • مارمالاد گیلاس یا آلبالو: یك پیمانه

روش تهیه:

1 - كره نرم شده و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.

2 - تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه همراه وانیل اضافه كرده و با همزن بزنید.

3 - آرد و بیكینگ‌پودر را اضافه كرده و خمیر را داخل قالب پهن كنید.

4 - مارمالاد دلخواه‌تان را روی خمیر بریزید و صاف كنید.

5 - پرك بادام را روی مارمالاد بپاشید و در فر با دمای 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

6 - پس از خنك شدن برش بزنید و میل كنید.

فوت قنادی

برای تهیه این شیرینی، همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.