مواد لازم برای 4 نفر

  • اسفناج: 500 گرم
  • تخم‌مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • هویج متوسط: یك عدد، رنده شده
  • نمك و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه

1- با یك قابلمه كوچك آب و نمك را به جوش آورده و اسفناج پاك شده را 5دقیقه در آن بجوشانید، سپس آن را آبكش كرده تا آب آن خارج شود. اسفناج را با چاقو كمی خرد كنید و كنار بگذارید تا سرد شود.

در یك كاسه تخم‌مرغ‌ها را شكسته و با چنگال هم بزنید تا یكدست شود. اسفناج و هویج را اضافه كرده و كمی نمك و فلفل بپاشید و مجددا به مدت 5دقیقه هم بزنید تا تخم‌مرغ كف كند.

2- روغن را در یك تابه نسوز داغ كرده و مایه فریتاتا را در آن بریزید. پس از حدود 10دقیقه كه تخم‌مرغ پخت و از تابه جدا شد و سمت دیگر آن را در تابه به همان مدت سرخ كنید، سپس فریتاتا را كشیده، برش داده و با نان یا به صورت رشته‌رشته روی سالاد كاهو سرو كنید.

فوت آشپزی

1- هنگام اضافه كردن مایه فریتاتا به تابه از داغ بودن روغن اطمینان حاصل كنید.

2- به جای هویج می‌توانید از ژامبون نگینی و دانه ذرت استفاده كنید.

نکات آشپزی

فریتاتا خوراكی ایتالیایی شبیه املت یا كوكوست كه حكم پیش‌غذا یا یك شام سبك را دارد. این غذا به دلیل داشتن اسفناج و تخم‌مرغ بسیار مغذی است. اگر قصد دارید به عنوان شام از این خوراك استفاده كنید، زمان سرو آن را كمی جلو بیندازید تا سنگین نشوید. در فریتاتا مقدار تخم‌مرغ بیشتر است اما در این دستور مقدار اسفناج بیشتر در نظر گرفته شده است تا شام سبك‌تری به دست آید.