استیک شترمرغ با سیر و جعفریمواد لازم :
گوشت ران شترمرغ يا فيله ورقهشده 150 گرم فلفل سياه نصف قاشق چايخوري پودر سير 1/3 قاشق چايخوري پودر زنجبيل نصف پيمانه جعفري خردشده نصف پيمانه سير دو حبه روغنزيتون سه قاشق غذاخوري نمک به ميزان لازم
طرز تهيه :گوشت را ورقه كرده و ما بين دو كيسه فريزر با بيفتككوب ميكوبيم تا نازك شود. سير را كوبيده و يا ريز كرده به همراه جعفري خردشده، پودرزنجبيل، فلفل سياه، پودر سير و روغنزيتون خوب مخلوط ميكنيم. مخلوط را در ظرف مسطحي ريخته و گوشت ورقهشده را در اين سس ميخوابانيم به طوري که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روي گوشت را با سلفون ميپوشانيم و به مدت هفت تا هشت ساعت در يخچال نگهداري ميكنيم. نمك را به هر دو طرف گوشت ميپاشيم. تابه چدني را كمي چرب كرده و با حرارت زياد استيك را سرخ ميكنيم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)