نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: جنجال یک بوگاتی طلایی در اروپا /عکس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

جنجال یک بوگاتی طلایی در اروپا /عکس

جنجال یک بوگاتی طلایی در اروپا /عکس

پارک شدن خودرو گرانقیمت یک تبعه سعودی در یکی از خیابانهای پاریس موجب ترافیک سنگینی در این خیابان شد.

پرشین خودرو: پارک شدن خودرو گرانقیمت یک تبعه سعودی در یکی از خیابانهای پاریس موجب ترافیک سنگینی در این خیابان شد، این درحالی است که فقر و بیکاری یکی از مشکلات اساسی عامه مردم کشور نفت خیز و ثروتمند عربستان است.

پس از انتشار این خبر، علاقمندان خودرو از کشورهای مختلف اروپا مانند آلمان، انگلیس، و هلند برای دیدین این خودرو نادر از نزدیک، خودشان را به پایتخت فرانسه رساندند.

موضوعی که بیش از هرچیز مورد توجه علاقمندان خودرو قرار گرفته، آن است که این خودرو به صورت سفارشی از سوی شرکت بوگاتی و با همکاری یک شرکت معروف سرامیک سازی ساخته شده، و بدنه بیرونی این خودرو از چینی سفید و آبی است.

این خودرو که طلای سفید نامگذاری شده، موجب ترافیک سنگینی در خیابان هتل محل اقامت این سعودی شد.

طبق اذعان شرکت سازنده، این خودرو تجملاتی ۱. ۶ میلیون لیره استرلینگ (۱۰ میلیون ریال سعودی) برای صاحب آن هزینه داشته است. برخی از کسانی که از کشورهای مختلف اروپا برای دیدن این خودرو از نزدیک آمده بودند، به خبرنگاران گفتند که قبلا فقط خبر ساخته شدن این خود را شنیده بودند و آن‌ها اکنون از این فرصت برای آگاهی از این موضوع که آیا این خودرو واقعا وجود خارجی دارد، به پاریس سفر کرده‌اند.

این خودرو با تولید قدرتی بالغ بر هزار اسب بخار می‌تواند ظرف ۲. ۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد و سرعت نهایی آن ۵۰۸ کیلومتر در ساعت است.

زندگی یک خانواده عربستانی در خودرو

این خبر درحالی منتشر می‌شود که یک شهروند عربستانی به نام ابوسعد خودرو فرسوده خود را به محلی برای زندگی همسر و فرزند دو ساله‌اش تبدیل کرده است.

این شهروند عربستانی از حدود ۳ ماه قبل به دلیل ناتوانی در پرداخت اجاره منزل، از خودرو کهنه خود در خیابانی در ریاض بعنوان منزل استفاده می‌کند.

ابوسعد تأکید می‌کند که پس از تصادف خودرویش در خیابان هنگام سفر به ریاض از مکه، نتوانست دوباره آن را تعمیر کند، به همین دلیل اکنون از این خودرو برای زندگی استفاده می‌کند.

وی می‌گوید که برای درخواست کمک از وزارت امور اجتماعی به ریاض آمده بود که دچار این حادثه شد و اکنون با کمک‌های روزانه شهروندان امرار معاش می‌کند.

ابواسعد قبلا نگهبان یک شرکت بود که ماهانه ۱۲۰۰ ریال سعودی حقوق می‌گرفت، ولی بعد از پایان پروژه آن شرکت بیکار شد و پس از آن با خودرو به کسب درآمد پرداخت.

فالح المزید مشاور امور اجرایی دفتر وزیر امور اجتماعی سعودی در اینباره گفته است، این وزارتخانه با توجه به قانون ناتوانی موقت از طریق دفتر تأمین اجتماعی به مدت ۲ سال ماهانه ۱۴۳۰ ریال به این شهروند کمک می‌کرد، ولی پس از پایان مدت قانونی در تاریخ ۲۳. ۱۰. ۱۴۳۲ این کمک مالی قطع شد.

81678 757

81679 544

81680 642
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 6 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    194
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط mehraboOon نمایش پست ها
    این خودرو با تولید قدرتی بالغ بر هزار اسب بخار می‌تواند ظرف ۲. ۵ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد و سرعت نهایی آن ۵۰۸ کیلومتر در ساعت است.
    سلام
    بالاخره یک غلط ازت گرفتم، سرعتش رو 100 تا بیشتر نوشتی (یا کپی کردی) در واقع سرعتش 408 هست نه 508
    ویرایش توسط H_F_G : 05-16-2012 در ساعت 07:41 PM
    The only LIMITATION is IMAGINATION
    این شگفت‌انگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سخت‌ترین کار است.
    به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان می‌تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوش‌آیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
    78384179285940810083

4. 4 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط H_F_G نمایش پست ها
    سلام
    بالاخره یک غلط ازت گرفتم، سرعتش رو 100 تا بیشتر نوشتی (یا کپی کردی) در واقع سرعتش 408 هست نه 508

من کپی کردم
    والا نمیدونم
    سپاس از اطلاع رسانیتون
    [SIGPIC][/SIGPIC]

6. 5 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    اللهمّ عجّل فی فَرَج مولانا صاحب الزّمان(ص)
    تشکر تشکر کرده 
    2,494
    تشکر تشکر شده 
    1,674
    تشکر شده در
    308 پست
    حالت من : Mashghool
    قدرت امتیاز دهی
    84
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط H_F_G نمایش پست ها
    سلام

از کجا میگی اینو؟! مدرک داری ؟

19519239374115628242

8. 3 کاربر مقابل از hadi98 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)