نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ♂♂♂ تاپیک جامع کافور ♂♂♂

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    457
    Array

پیش فرض ♂♂♂ تاپیک جامع کافور ♂♂♂

با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی

همونطور که از عنوان پیداست این غذا های دانشگاه دهن ما رو سرویس نموده است فکر کنم دارن تو کافور مون عذا می ریزن
    دیگه بد جور داغونمون کردند همه ی بچه ها اوضاع شون داغونه

از بزرگوار ها هر کس نشانگری یا آشکار سازی برای شناسایی کافور داره معرفی کنه تا لااقل بدونیم تو کدوم غذا می ریزن اونو نزنیم

دوستان هر اطلاعاتی در این زمینه کمک کنید.
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

2. 6 کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    :دی
    تشکر تشکر کرده 
    4,525
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    321 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    328
    Array

سلام

این شایعه سال هاست که وجود داره، گویا قدیم در سربازی استفاده میشده، الان نمیدانم!

برای دانشگاه ها در قدیم هم نمیدانم استفاده میشده، اما الان فکر نکنم، اما همیشه این شک وجود داشته.

در همدان که تحصیل میکردم، دانشجویان قدرت خیلی زیادی داشتند و تا حدودی شد ته توی قضیه را در بیاوریم!

چندینو چند بار از آشپزها پرسیدیم گفتن ""خیر! ما خودمان هم میخوریم! پس نمیریزم!"" حتی در موردی آشپزی را در داخل شهر خفت کرده و مورد بازجویی قرار دادیم که قاطعانه رد کرد و موارد دیگری را بیان کرد، و گفت کافور به هیچ عنوان استفاده نمیشود.

البته به همین ختم نشد، یکی از دوستان که شورای صنفی بود و قدرت بسیاری داشت، مرتبا به آشپخانه میرفت و تا حدودی زیر نظر داشت که او هم گفت من چیزی ندیدم!

اما! ما قانع نبودیم،

در موردی هم یکی از دوستان هم تکه سنگی(نمیشد گفت سنگ!) در آشپزخانه پیدا کرده بود که شباهت زیادی به سنگ نمک داشت (بلوری) اما نمک نبود، بچه ها همه گمان کافور داشتن!(خب نبدبدم که شنیده بودیم سفیدو بلوریه و ..) ما که قضیه را شنیده بودیم از او خواستیم تکه سنگ مشکوک را نشان دهد که بنده چون قبلا زاج سفید را دیده بودم و شنیده بودم برای بهبود کیفیت پخت برنج از زاج سفید استفاده میکنند حدس زدم زاج باشد، که بعد ها یکی از دوستان شورای صتفی هم که در آشپزخانه رفت آمد زیاد داشت عنوان کرد که "من کافور ندیدم بریزن، اما گویا زاج سفید میریزن که نمیدونم واسه چیه"

البته همین زاج هم گویا ضررهایی داره! و گویا قبلا که کیفیت برنج ها پایین بود زیاد مصرف میشد اما الان کیفیت برنج ها (میگن) بهتر شده باید کمتر مصرف بشه.

زاج سفید

58483261563151759563

کافور

93564798434721074980

وافور

69459540225972343544
    لطفا اگه مطلبی را کپی می کنید منبع را ذکر کنید، با تشکر
    امضااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

4. 4 کاربر مقابل از hossenf عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)