این سالسا در كنار غذاهای كبابی مانند استیك، به عنوان طعم‌دهنده و در صورت مخلوط كردن با سیب‌زمینی آب‌پز به عنوان دورچین، فوق‌العاده خوشمزه است.


ideal

78756 801

برترین ها:

مواد لازم

  • ذرت: 3 عدد یا یك كنسرو
  • كره: 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: یك عدد ساطوری
  • كلم بنفش: 2 پیمانه، ساطوری
  • ریحان: چند ساقه، ساطوری
  • سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
  • سس كچاپ: 4 قاشق غذاخوری
  • پیاز كوچك: یك عدد، رنده شده
  • سیر: یك حبه، رنده شده
  • سركه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
  • نمك: به میزان لازم

روش تهیه

این سالسا به 2 صورت مختلف تهیه و سرو می‌شود. ولی ابتدا كمی كره به ذرت مالیده و كباب كنید و اگر از كنسرو استفاده می‌كنید، آن را آبكش كرده و در كره روی شعله ملایم 5 دقیقه تفت دهید.

در روش تهیه سالسای اول نیمی از ذرت، نیمی از فلفل قرمز، نیمی از كلم، ریحان و سس مایونز را مخلوط كرده و نمك آن را اندازه كنید.

در روش تهیه سالسای دوم ذرت، فلفل قرمز و كلم باقیمانده را با پیاز، سیر، سركه قرمز و كچاپ مخلوط كرده و نمك آن را اندازه كنید.

نکات آشپزی

1- كلم بنفش را با گوجه‌فرنگی یا كلم سفید می‌توانید جایگزین كنید.

2- در صورت تمایل، كچاپ را حذف كنید.

3- سس مایونز با خامه یا ماست خامه‌ای قابل جایگزینی است.

4- انتخاب ریحان، گشنیز، جعفری و ... با شماست.

5- سالسای اول كه سفیدرنگ است در كنار ماهی كبابی و سالسای دوم برای گوشت قرمز مناسب است.