این سالسا در كنار غذاهای كبابی مانند استیك، به عنوان طعمدهنده و در صورت مخلوط كردن با سیبزمینی آبپز به عنوان دورچین، فوقالعاده خوشمزه است.
برترین ها:
مواد لازم
- ذرت: 3 عدد یا یك كنسرو
- كره: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: یك عدد ساطوری
- كلم بنفش: 2 پیمانه، ساطوری
- ریحان: چند ساقه، ساطوری
- سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
- سس كچاپ: 4 قاشق غذاخوری
- پیاز كوچك: یك عدد، رنده شده
- سیر: یك حبه، رنده شده
- سركه قرمز: 2 قاشق غذاخوری
- نمك: به میزان لازم
روش تهیه
این سالسا به 2 صورت مختلف تهیه و سرو میشود. ولی ابتدا كمی كره به ذرت مالیده و كباب كنید و اگر از كنسرو استفاده میكنید، آن را آبكش كرده و در كره روی شعله ملایم 5 دقیقه تفت دهید.
در روش تهیه سالسای اول نیمی از ذرت، نیمی از فلفل قرمز، نیمی از كلم، ریحان و سس مایونز را مخلوط كرده و نمك آن را اندازه كنید.
در روش تهیه سالسای دوم ذرت، فلفل قرمز و كلم باقیمانده را با پیاز، سیر، سركه قرمز و كچاپ مخلوط كرده و نمك آن را اندازه كنید.
نکات آشپزی
1- كلم بنفش را با گوجهفرنگی یا كلم سفید میتوانید جایگزین كنید.
2- در صورت تمایل، كچاپ را حذف كنید.
3- سس مایونز با خامه یا ماست خامهای قابل جایگزینی است.
4- انتخاب ریحان، گشنیز، جعفری و ... با شماست.
5- سالسای اول كه سفیدرنگ است در كنار ماهی كبابی و سالسای دوم برای گوشت قرمز مناسب است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)