78676 350

اسپاگتى پستو

مواد لازم


  • پاستای پخته شده: 150 گرم
  • ریحان تازه: 150 گرم
  • روغن زیتون: 100 گرم
  • آبلیمو: یك قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه: به مقدار كافی
  • نمك: به مقدار كافی
  • نعنای تازه: 50 گرم
  • پنیر بلوچیز: 30 گرم
  • پنیر پارمزان: 20 گرم
  • فندق، بادام،مغز گردو و پسته: هركدام 15 گرم
  • سینه مرغ پخته شده، خلال شده: 150 گرم
  • تخم كاج: 10 عدد
  • سویاسس: 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه

1 - ابتدا ریحان، آبلیمو، روغن زیتون و یكی از مغزهای خوراكی از جمله پسته، فندق، گردو و تخم كاج، پنیر بلوچیز، پنیر پارمزان، نمك، نعنا، ریحان و فلفل سیاه را با هم در میكسر مخلوط می‌كنیم تا سس سبز رنگ صاف و یكدستی عمل آید. 2 - سس را در ‌تابه ریخته و كمی حرارت می‌دهیم تا بوی عطر ریحان به مشام برسد. 3 - مرغ‌ها را اضافه كرده و در آخر پاستا را اضافه می‌كنیم. وقتی سس پاستا‌ها خوب غلیظ شد، سویاسس را اضافه كرده و در ظرفی می‌كشیم و سرو می‌كنیم.

فوت آشپزی

اگر سس پستوزیاد حرارت ببیند تلخ می‌شود.