78674 669

اسپاگتى

مواد لازم


  • پاستای پخته شده: 150 گرم
  • ریحان تازه: 150 گرم
  • گوجه خرد شده نگینی: 2عدد
  • پنیر مارگاریتا: 30 گرم
  • سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
  • سیر تازه خرد شده: 3 حبه

روش تهیه

1 - ابتدا ریحان را در روغن زیتون خوب تفت می‌دهیم، سپس سیر را اضافه می‌كنیم.

2 - پاستا را اضافه كرده كمی تفت می‌دهیم و در آخر گوجه‌ها را اضافه می‌كنیم.

3 - در این مرحله سویاسس را به مواد اضافه می‌كنیم و كمی تفت می‌دهیم.

4 - حالا پاستا را درظرفی می‌كشیم و پنیر مارگاریتا را لابه‌لای‌ آن می‌ریزیم و روی آن را با ریحان و گوجه تزئین می‌كنیم.

فوت آشپزی

گوجه‌ها را در انتهای كار اضافه می‌كنیم تا در اثر حرارت له نشوند و ظاهر غذا را خراب نكنند.