اسپاگتى
مواد لازم
- پاستای پخته شده: 150 گرم
- ریحان تازه: 150 گرم
- گوجه خرد شده نگینی: 2عدد
- پنیر مارگاریتا: 30 گرم
- سویاسس: 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
- سیر تازه خرد شده: 3 حبه
روش تهیه
1 - ابتدا ریحان را در روغن زیتون خوب تفت میدهیم، سپس سیر را اضافه میكنیم.
2 - پاستا را اضافه كرده كمی تفت میدهیم و در آخر گوجهها را اضافه میكنیم.
3 - در این مرحله سویاسس را به مواد اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.
4 - حالا پاستا را درظرفی میكشیم و پنیر مارگاریتا را لابهلای آن میریزیم و روی آن را با ریحان و گوجه تزئین میكنیم.
فوت آشپزی
گوجهها را در انتهای كار اضافه میكنیم تا در اثر حرارت له نشوند و ظاهر غذا را خراب نكنند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)