78673 709

اسپاگتى كاربونارا

مواد لازم


  • پاستای پخته شده: 150 گرم
  • جعفری ساطوری شده: 5 قاشق غذاخوری
  • سوسیس دودی خلالی شده: 3 عدد
  • زیتون خرد شده: 5 عدد
  • سیر خرد شده: 3 حبه
  • زرده تخم‌مرغ: 2 عدد
  • خامه: 200 گرم
  • فلفل سیاه: به مقدار كافی
  • نمك: به مقدار كافی
  • روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری

روش تهیه

1 - سوسیس، زیتون، سیر و جعفری را در روغن زیتون تفت می‌دهیم.

2 - خامه را اضافه می‌كنیم و كمی تفت می‌دهیم.

3 - پاستا را اضافه كرده و می‌گذاریم تا سس آن خوب غلیظ شود.

4 - پاستا را در بشقاب كشیده و زرده‌ تخم‌مرغ را با آن تركیب كرده و با جعفری تزئین می‌كنیم.

فوت آشپزی

این پاستا را می‌توان به همراه میوه‌هایی مانندآناناس و موز یا تمشك و توت‌فرنگی سرو كرد.