اسپاگتى كاربونارا
مواد لازم
- پاستای پخته شده: 150 گرم
- جعفری ساطوری شده: 5 قاشق غذاخوری
- سوسیس دودی خلالی شده: 3 عدد
- زیتون خرد شده: 5 عدد
- سیر خرد شده: 3 حبه
- زرده تخممرغ: 2 عدد
- خامه: 200 گرم
- فلفل سیاه: به مقدار كافی
- نمك: به مقدار كافی
- روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری
روش تهیه
1 - سوسیس، زیتون، سیر و جعفری را در روغن زیتون تفت میدهیم.
2 - خامه را اضافه میكنیم و كمی تفت میدهیم.
3 - پاستا را اضافه كرده و میگذاریم تا سس آن خوب غلیظ شود.
4 - پاستا را در بشقاب كشیده و زرده تخممرغ را با آن تركیب كرده و با جعفری تزئین میكنیم.
فوت آشپزی
این پاستا را میتوان به همراه میوههایی مانندآناناس و موز یا تمشك و توتفرنگی سرو كرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)