مواد لازم:
جوجه ی مرغ 2 عدد کره 4 قاشق سوپ خوری روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری آویشن یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری آبلیمو 2 قاشق سوپ خوری رنده پوست لیمو یک قاشق سوپ خوری عسل 2 قاشق سوپ خوری فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم گوجه (برای سرو) به مقدار لازم شوید تازه (برای تزئین) به مقدار لازم سیر له شده 2 حبه
طرز تهیه:ابتدا جوجه ها را خرد کرده،سپس سیر ،آویشن، نمک ، فلفل قرمز، عسل ،آبلیمو و رنده ی پوست لیمو را با کره و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. بعد از آن، تمام سطح جوجه ها را به این مخلوط آغشته نمایید.ظرف حاوی جوجه ها را به مدت 2 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.سپس جوجه ها را برگردانده و به مدت 8 دقیقه ی دیگر زیر گریل قرار دهید تا هر دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)