كارمالایز كردن پیاز یعنی پیاز را روی حرارت ملایم با اندكی روغن مدت طولانی سرخ كرده و بپزید تا رنگ آن قهوه‌ای شده و شكر موجود در آن خارج شود.





ideal

78643 920

برترین ها:

مواد لازم برای 4 نفر

  • پیاز: 2 عدد درشت
  • جعفری: 300 گرم حداقل
  • سیر: یك پیمانه
  • تخم گشنیز: یك قاشق غذاخوری
  • سس سویا: 2 قاشق غذاخوری
  • اسفناج: 200 گرم
  • عصاره مرغ: 2 لیوان (نیم لیتر)
  • ماست: یك لیوان پرچرب
  • پنیر فتا: 2 قاشق غذاخوری
  • نمك و فلفل: به میزان لازم
  • زنجبیل رنده شده:2قاشق‌چای‌خوری

روش تهیه:

1 - ما در آشپزی مینی‌مال پیاز داغ نداریم،‌ این را یك بار دیگر هم گفته بودیم. قبل از هر چیز پیازهای درشت سفید را خرد كرده و كارمالایز كنید (حتما می‌دانید كه منظور ما چیست)

2 - بعد از پیاز، سیر و تخم گشنیز را به همراه پیاز سرخ می‌كنیم.

3 - اسفناج را كه خرد شده به مایه اضافه می‌كنیم و تا جایی كه آب اسفناج تبخیر بشود، ادامه می‌دهیم.

4 - آب مرغ را به قابلمه اضافه می‌كنیم و در آن را می‌گذاریم تا 10 دقیقه بجوشد.

5 - ما قبلا در یك ظرف جداگانه، جعفری خرد شده را با ماست مخلوط كرده بودیم،‌اما به شما نگفته بودیم. اما شما كه خودتان فوت و فن آشپزی مینی‌مال دست‌تان آمده، این كار را انجام داده‌اید كه از شما متشكریم. این مخلوط را داخل قابلمه خالی می‌كنیم.

6 - نمك و فلفل را به سوپ اضافه می‌كنیم.

7 - در پایان هم 2 قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده به سوپ می‌زنیم تا طعم تازگی و فوق‌العاده خود را به غذای امروز ما اضافه كند.

8 - حالا به آخرش رسیدیم. در دستور آخر این ماه را با پنیر فتا تمام می‌كنیم. تكه‌های پنیر را قبل از سرو داخل سوپ بیندازید و آن را داخل بشقاب بكشید، نوش جان.

نكته: كارمالایز كردن پیاز یعنی پیاز را روی حرارت ملایم با اندكی روغن مدت طولانی سرخ كرده و بپزید تا رنگ آن قهوه‌ای شده و شكر موجود در آن خارج شود.

نكته:

ماست یكی از مهم‌ترین دست‌سازهای بشر در صنعت خوراكی محسوب می‌شود. یك ماده لبنی غیرقابل جایگزین كه اتفاقا در ایران خوشمزه‌ترین‌های آن را در تمام دنیا پیدا خواهید كرد. ایرانی‌ها به ماست علاقه ویژه‌ای دارند و با استفاده از افزودنی‌ها و ذائقه خود از آن چیز بی‌نظیری ساخته‌اند. یكی از موارد استفاده از ماست كه در سایر غذاهای این شماره هم كاربرد داشت، در سوپ سبزی‌ها قابل مشاهده خواهد بود پس با ما باشید.