كره و شكر را به وسيله همزن برقي بزنيد تا سفيد و سبك شود.
برترین ها:
مواد لازم براي 4 نفر
- كره: 150 گرم
- شكر: 110 گرم
- وانيل: يكچهارم قاشق چايخوري
- تخممرغ: يك عدد
- آرد: 150 گرم
- رنده پوست ليمو: يك قاشق چايخوري
- پودر بادام: 120 گرم
- كرم وانيل: به ميزان لازم
- ميوههاي دلخواه: به ميزان لازم
روش تهيه:
1 - كره و شكر را به وسيله همزن برقي بزنيد تا سفيد و سبك شود.
2 - وانيل، تخممرغ، آرد، پوست ليموي رنده شده و پودر بادام را اضافه کنید تا مواد به شكل خمير درآيد.
3 - خمير را در كيسهاي نايلوني به مدت يك ساعت در يخچال نگه داريد.
4- خمير را به شكل بيضي در دست شكل داده و روي سيني فر چرب شده قرار دهيد و به مدت 15دقيقه با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا پخته شود.
5 - پس از سرد شدن از كرم وانيلي روي شيرينيها بماليد و با ميوههاي دلخواه تزئين كرده و همراه با يك فنجان چاي داغ، يك عصرانه دلپذير را سپري كنيد.
فوت قنادي
ممكن است زمان پخت شيريني بيشتر از 15 دقيقه طول بكشد. ميتوانيد از كرم پاتيسير هم براي روي شيريني استفاده كنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)