يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلالهاي تميز شده را درون آب قرار دهيد.
برترین ها:
مواد لازم :
- بلال: 4 عدد (پوستكنده)
- پنيرپارمسان: 80 گرم
- فلفل قرمزچيلي: 2عدد
- كره: يك قالب
- ليمو: 2عدد
ادويه
- نمك و فلفل سياه
برای پختن
يك قابلمه را با آب پر كرده و بگذاريد تا به نقطه جوش برسد، بعد كمي نمك درون آب ريخته و بلالهاي تميز شده را درون آب قرار دهيد. مدت زمان تعيين شده 10 تا12 دقيقه است؛ مطمئن شويد تا بلالها كاملا پخته شدهاند، بعد آنها را آبكش كرده و هركدام را در بشقابهاي جداگانه قرار دهيد و پنير پارمسان را درظرف ديگري رنده كنيد. روي بلالها را به كرهها آغشته كرده و نمك و فلفل روي آن بپاشيد و بعد پنيرهاي رنده شده را روي بلالها بريزيد و فلفل قرمز چيلي را ريزريز كرده و روي بلالها بپاشيد. بلالها را همراه با ليموهاي نصف شده سرو كنيد و كنار غذا قرار دهيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)