درود
در مورد پرتابل کردن با spoon یه توضیح بدم هرچند خودت هم می دونی اینو:
Spoon میاد تغییرات که تو درایو و رجیستری قبل و بعد از نصب مقایسه می کنه و تغییرات رو ذخیره می کنه!
ممکنه برنامه های مورد نظرت موقع نصب کارهایی بکنن و یه سری فایل (به نظر می رسه) غیرضروری رو ایجاد یا تغییر میدن!
باید خودت دستی بعد از عملیات اسکن دوم و قبل از ایجاد فایل exe غیر ضروری ها رو حذف کنی! ولی باید خیلی دقت کنی که به برنامه اصلی که می خوای پرتابل کنی آسیبی نرسه!! به حجم ها و مسیرها دقت کنی میتونی تشخیص بدی!
مورد بعدی قبل از نصب برنامه ها تو حالت فول فشرده هستند ولی وقتی اونا رو نصب می کنی از حالت فشردگی در میان! مثل همین نرو که خودت مثال زدی! بنابراین این اشکال از Spoon نیست با هر برنامه ای که پرتابل کنی فرقی نمی کنه و وضعیت همینه! (قضیه فایل های اضافی فرق می کنه بالا گفتم).
مورد آخر که Spoon رو در جایگاهی بالاتر از نرم افزارهای این دست قرار میده امکان فشرده سازی قدرتمند اون هستش که باید فعال بشه! که با این کا رحجم خروجی به طرز چشم گیری کاهش پیدا می کنه ، البته برای برنامه های مختلف فرق می کنه ولی حجم رو نزدیک به حجم نصب نشده برنامه می کنه! زمان اجرای برنامه تغییر محسوسی نمی کنه برای برنامه های سنگین شاید 1 ثانیه! ولی فشرده سازی خوفی داره مثلا برای آفیس که من پرتابل کردم: حجم فایل از 1.7 گیگ به 800 مگ کاهش پیدا می کنه یعنی در حد حجم نصب نشده حجم کم شد!
تو تایپیک آموزش پرتابل سازی آفیس 2010 بیشتر توضیح دادم:
اون آیتم Compress payload رو تیک بزنید و پیغام صفحه رو OK کنید!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)