71343 215



مواد لازم


  • كره: 150 گرم
  • شكر ريز: 150 گرم
  • بیكينگ‌پودر: يك قاشق چاي‌خوري
  • رنده جوز هندي: يك قاشق چاي‌خوري
  • پنير خامه‌اي: 125 گرم
  • تخم‌مرغ: يك عدد
  • آرد: 375 گرم
  • مارمالاد دلخواه: به ميزان لازم


روش تهيه:

1- كره، شكر، بیكينگ‌پودر و جوز هندي را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود، سپس پنير و تخم‌مرغ را به مواد اضافه كنيد تا خمير نرمي حاصل شود.

2- خمير را به 2 قسمت مساوي تقسيم كنيد و در نايلوني گذاشته و به مدت تقريبي 2 ساعت در يخچال نگه داريد.

3- نيمي از خمير را روي سطحي آردپاشي شده باز كنيد و با كاتر دلخواه قالب بزنيد و مركز آن را نيز به شكل دلخواه خالي كنيد.

4- سپس نيمه ديگر خمير را به همين شكل برش بزنيد ولی داخل خمیر را خالی نکنید. خميرهاي برش خورده را داخل سيني چرب شده بچينيد و به مدت تقريبي 15 الي 20 دقيقه در فر گرم شده با دماي 180 درجه سانتي‌گراد بپزيد.

5- شيريني‌ها را روي پنجره سيني بگذاريد تا خنك شود، اكنون ميان 2 عدد شيريني مارمالاد دلخواه را بماليد و روي هم قرار دهيد و در انتها پودر قند بپاشيد.

عصرانه شما برای پذیرایی از مهمانان آماده است.

نکته:

به جای رنده جوز هندی، از پودر دارچین نیز مي‌توانيد استفاده کنید.