مواد مورد نیاز:
تخم مرغ 4 عدد
شکر 0.5 فنجاننمک یک هشتم قاشق چایخوریپودر قهوه (نسکافه) 1.5 قاشق چایخوری آب جوش 2 قاشق سوپخوریکاکائو 1 قاشق سوپخوریشیر یا مخلوط شیر و خامه 2.5 فنجانوانیل 0.25 قاشق چایخوریبرای تزیین نیمه ای مغز گردو و گیلاس و پره های پرتقال
طرز تهیه:
قهوه و کاکائو را در آبجوش خوب حل کنید و سپس تخم مرغ ها و شکر و نمک را به آن اضافه کنید تا با هم مخلوط شود شیر را داغ کنید کم کم به مواد اضافه کنید وانیل را نیز اضافه کنید این مایه را در یک قالب گرد 25 سانتی متر که قبلاً چرب شده بریزید و آن را در ظرفی که قطر آن 1.5 سانتی متر آب جوش است بگذارید و در حرارت 325 درجه فارنهایت بمدت یک ساعت بپزید برای امتحان یک کارد در کرم فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد پخته است. زمانی که خنک شد از ظرف جدا کرده بر می گردانیم دور آنرا با گیلاس و پرتقال و گردو تزیین کنید و آنرا در یخچال نگهدارید هنگام مصرف این را به تکه های کوچک ببرید و سس مخصوص قهوه و گردو را روی آن بریزید.