مواد لازم
- آرد: 300 گرم
- شكر دانهريز: 150 گرم
- بیكينگپودر: يك و يكدوم قاشق چايخوري
- دارچين: يكدوم قاشق چايخوري
- نمك: يكهشتم قاشق چايخوري
- تخممرغ: 2 عدد
- ماست رقيق: يك پيمانه
- پودر نارگيل: 35 گرم
- كره: 60 گرم
روش تهيه:
1 - آرد، پودر نارگیل، شكر، بیكينگپودر، دارچين و نمك را مخلوط كنيد.
2 - در ظرف ديگري تخممرغ، كره و ماست را با همزن برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند.
3 - اين مواد را به مواد خشك اضافه كرده و داخل قالبهاي مافين را كاغذ بگذاريد.
4 - حالا دوسوم قالب را با مايه آماده پر كنيد.
5 - قالب را در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد تا كاملا پخته شود و بعد روی پنجره سیني آن را خنک کنید و با ترافلهای مرواریدی تزئین کنید.
نکته:
از ماست پرچرب استفاده کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)