مواد لازم

  • آرد: 300 گرم
  • شكر دانه‌ريز: 150 گرم
  • بیكينگ‌پودر: يك و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • دارچين: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • نمك: يك‌‌هشتم قاشق چاي‌خوري
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • ماست رقيق: يك پيمانه
  • پودر نارگيل: 35 گرم
  • كره: 60 گرم


روش تهيه:

1 - آرد، پودر نارگیل، شكر، بیكينگ‌پودر، دارچين و نمك را مخلوط كنيد.

2 - در ظرف ديگري تخم‌مرغ، كره و ماست را با همزن برقي بزنيد تا با هم مخلوط شوند.

3 - اين مواد را به مواد خشك اضافه كرده و داخل قالب‌هاي مافين را كاغذ بگذاريد.

4 - حالا دوسوم قالب را با مايه آماده پر كنيد.

5 - قالب را در طبقه وسط فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 30 تا 35 دقيقه قرار دهيد تا كاملا پخته شود و بعد روی پنجره سیني آن را خنک کنید و با ترافل‌های مرواریدی تزئین کنید.

نکته:

از ماست پرچرب استفاده کنید.