مواد لازم برای چهار نفر

  • گوشت گوسفند خورشی : 300 گرم
  • پیاز متوسط رنده شده : یک عدد
  • رب گوجه فرنگی : 3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل : يك قاشق چای‌خوری
  • زردچوبه : 3 قاشق چای‌خوری
  • پودر فلفل قرمز : یک قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین : یک قاشق چای‌خوری
  • پودر گیشنیز : یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل سبز تند چرخ‌شده : 2 عدد
  • سیر رنده شده : 2 حبه
  • ماست خامه‌ای : 75 گرم
  • نعنا ساطوری : دو قاشق غذاخوری
  • آبلیمو : سه قاشق غذاخوری
  • زعفران دم‌کرده : سه قاشق چایخوری
  • برنج پخته شده : 4 پیمانه
  • روغن : 6 قاشق غذاخوری
  • كره : 25 گرم


روش تهیه

1 - گوشت را با پیاز و یک قاشق چایخوری زردچوبه در دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس دو پیمانه آب جوش روی آن ریخته و روی شعله متوسط با در بسته، دو ساعت بپزید تا زمانی که گوشت نرم شود. گوشت پخته شده را کنار بگذارید.
2 - چهار قاشق غذاخوری روغن را داغ کرده و پیاز و رب گوجه‌فرنگی را دو دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید. سپس ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن پخش شود.
3 - فلفل چرخ‌شده و سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دادن را ادامه دهید. سپس ماست را با یک قاشق غذاخوری نعنا اضافه کنید و به جوش آورید. گوشت را به تابه اضافه کرده و با مایه مخلوط کنید.
4 - برنج پخته شده را با محلول زعفران مخلوط کرده و به تابه مایه ماست و گوشت را اضافه کنید. هنگامی که کره آب شد، آبلیمو را اضافه کرده و نمک آن را اضافه كنيد. برنج زعفرانی را نیز افزوده کرده و بچشيد سپس مخلوط کنید. هنگامی که برنج گرم شد، غذا را در دیس کشیده و با نعنای باقی‌مانده تزيین کنید.