مواد لازم

  • پودر کاکائو: 2 قاشق چایخوری
  • پودر شکلات: 6 قاشق چایخوری
  • کافی میت: 1 قاشق غذاخوری
  • شیر: نصف فنجان




روش تهیه

1 - پودر کاکائو، پودر شکلات، کافی میت و شیر را به ترتیب داخل شیرجوش ریخته و حرارت می‌دهیم.

2 - بهتر است در حین حرارت دادن مواد، آنها را به دقت هم بزنید.

3 - قبل از سر رفتن زير شير‌جوش را خاموش کنید.



فوت آشپزي

می‌گویند غلیظش خوشمزه‌تر است. پس برای درست کردن یک دسر (نوشیدنی گرم) خوشمزه، کمی در استفاده از پودر کاکائو و خامه دست و دلباز باشید، اما در مصرف شکر صرفه‌جویی کنید.