نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: دستورپخت باقلاقاتق از غذا های محبوب شمالی ها

  1. #1
    کاربر فعال
    بهترین هدیه ای که میتوانیم به دیگران بدهیم وقت و صبرمان است.
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    5,023
    تشکر تشکر کرده 
    1,716
    تشکر تشکر شده 
    2,026
    تشکر شده در
    1,243 پست
    حالت من : ShadOsarhal
    قدرت امتیاز دهی
    3731
    Array

    دستورپخت باقلاقاتق از غذا های محبوب شمالی ها

    مواد لازم:

    لوبیای مخصوص باقلاقاتق: 250 گرم

    کره:200 گرم

    سیر: یک بوته

    تخم‌مرغ: 4-3 عدد

    شوید: نصف فنجان تازه یا 100 گرم خشک

    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    * لوبیای مخصوص باقلاقاتق را شسته و یک روز قبل آن را خیس می‌کنیم . سپس پوست آن را می گیریم .

    * سیر را پوست گرفته و خرد می‌کنیم و با کره کمی تفت می‌دهیم .

    * باقلای پوست گرفته را اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم.

    * زردچوبه و شوید را اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می‌کنیم تا یک بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم کرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود .

    * نمک و فلفل آن را میزان کرده و 3 عدد تخم‌مرغ را هم می‌زنیم و به خورش اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می‌کشیم .

    * یکی از تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و در وسط ظرف خورشت قرار می‌دهیم.

    یادآوری:

    1- اگر لوبیای باقلاقاتق را کمی سرخ کنیم ، هنگام پختن له نمی‌شود.

    2- این نوع خورش باید کمی آب داشته و جا افتاده باشد.
    ((اعتقاد))و((عشق))شهامت اورد و همه ترس ها را از دل ببرد;هر اعتقاد که تو را گرم کرد,انرا نگه دار,و هر اعتقاد,که تو را سرد کرد از ان دوری کن.عشق شادی است,عشق ازادی است عشق اغاز ادمیزادیست.

  2. کاربر مقابل از s.rozekabood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/