مواد لازم:

  • کره: 25 گرم
  • قارچ: 200 گرم
  • هویج خرد شده: 3 عدد
  • پیاز خرد شده: یک عدد
  • فلفل دلمه‌ای خرد شده: یک عدد
  • کنسرو ذرت: یک فنجان
  • مرغ پخته و خرد شده: یک لیوان
  • آب مرغ: 2 لیوان شیر: 2 لیوان
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • خامه: 100 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

در یک قابلمه، نصف کره را آب کنید و پیاز‌ها را در آن تفت دهید تا سبک شوند. هویج‌ها را اضافه کنید و باز هم تفت دهید. سپس قارچ را اضافه کنید. بعد از یک دقیقه آرد را در تابه بریزید و به سرعت به هم بزنید تا کمی سرخ شود. 2 دقیقه بعد آب مرغ را اضافه کنید و سریع به هم بزنید تا آرد کاملا در آب مرغ حل شود و گلوله نشود. حالا می‌توانید شیر را اضافه کنید. وقتی جوش آمد نمک و فلفل را اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و صبر کنید نیم ساعت بجوشد. در یک تابه باقی‌مانده کره را آب کنید و فلفل دلمه‌ای را در آن تفت دهید. بعد از 2 دقیقه تکه‌های مرغ را هم اضافه کنید. محتویات تابه را به همراه خامه و کنسرو ذرت در سوپ بریزید و به هم بزنید. می‌توانید سوپ را با برگ‌های جعفری یا ریحان یا نعنا تزئین كرده و سرو کنید.



مناسب برای 3 ماهه اول بارداری

در 3 ماهه اول بارداری استخوان‌ها و دندان‌های جنین شکل می‌گیرند. در این دوران مقدار نیاز بدن مادر به کلسیم به حداکثر خود می‌رسد. معمولا پزشکان قرص کلسیم را برای مادران باردار تجویز می‌کنند اما شما باید خودتان هم رژیم غذایی را به شکلی تنظیم کنید که کلسیم بیشتری را در طول روز به بدن برسانید. سوپ سفید، یک پیش‌غذای سبک و مفید است که با داشتن شیر و خامه، کلسيم زیادی به بدن شما می‌رساند. سبزی‌هاي موجود در این سوپ که پر از ویتامین هستند به همراه پروتئین موجود در مرغ، این سوپ را تبدیل به یک غذای کامل و مفید در طول دوره بارداری خواهند کرد.