صبر جمیل

دوستان خوبم دیشب نمیدونم چرا همش به صبر و نوع صبر و دعا و این مسائل فکر می کردم طوری که نمی تونستم خوب بخوابم !

حتما" تا حالا برای شما هم پیش اومده که چیزی از خدا بخواین و مدام دعا کنید که خواسته تون رو برآورده کنه اما نشده .........

برای من هم اتفاق افتاده ......... اینجور مواقع یعنی عدم استجابت دعا تا جایی که من تو کتابهای دینی خوندم ، دو علت داره ........

.یه دلیل اینه که خدای ناکرده ، خداوند ما رو به دلیل نافرمانی و معصیت و خلاصه انجام اعمال ناشایست به خودمون واگذار کرده و رهامون کرده .که خدا اون روزو نیاره که بنده ای به خودش واگذار بشه و از عنایت معبود محروم .

دلیل دیگه اینه که خداوند به قدری از بنده اش راضی و خوشنوده که دوست داره مدام صدای راز و نیاز و دعای اونو بشنوه و از این کار لذت می بره و به فرشتگانش میگه که ببینید بنده من چطور با من حرف میزنه و نیایش می کنه .امیدوارم هر دعایی که ما کردیم و مستجاب نشده به این دلیل بوده باشه نه دلیل اول ! خود من وقتی به این فکر میکنم که عدم استجابت دعام ممکنه به این دلیل بوده باشه (البته به خودم دلخوشی میدم !) ، نمیدونید چقدر احساس خوبی دارم و به خودم می بالم که خدا دوست داره صدای منو بشنوه . تو این حال و هوا حاضرم خدای خوب و مهربان هیچیک از خواسته هامو برآورده نکنه ولی به این دلیل . از ته قلبم حاضر نیستم کل این دنیای فانی و زودگذر رو عوض کنم با اون لحظه ای که خدا دوست داره صدای منو بشنوه ...........خیلی احساس خوبیه ، به آدم انرژی میده و امید و ...

اینجورمواقع وظیفه ما هم صبر باید باشه .یعنی صبر کنیم و ببینیم خدای حکیم کی صلاح میدونه حاجت ما رو بده .

صبر هم دو نوعه :

گاهی ما در مقابل مشکلات و مصائب صبر می کنیم اما چه صبری !؟
مدام به خدا اعتراض می کنیم و ایراد می گیریم که چرا من ؟ چرا حاجت منو نمیدی ؟ آخه از دریای رحمت تو کخه چیزی کم نمیشه ؟ تو که می تونی پس چرا ؟..........
این نوع صبر درسته که صبره اما چندان پسندیده و آرامبخش نیست .

در مقابل یک نوع دیگه صبر داریم که صبر جمیل نام داره .یعنی صبر بدون شکوه و گلایه و اعتراض .یعنی راضی بودن به خواست و رضای خدا و برای خدا .
این صبری هست که ارزش داره و میشه بهش گفت صبر ! و خداوند این نوع صبر و صابری رو دوست داره و می فرماید : « اِنَّ اللهَ مَعَ الصّابِریِن »

امیدوارم همه ما بتونیم در مقابل مشکلات و گرفتاریهایی که برامون پیش میاد ، صبر جمیل پیشه کنیم و هیچگاه به خداوند اعتراض نکینم چرا که نه ما و نه هیچ موجود دیگه ای حقی بر خداوند نداریم و هر حقی که هست حق خداوند بر ماست .