نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: خردبین:پرسپولیس با رضا گگه هم نتیجه می​گیرد

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    854
    تشکر تشکر شده 
    1,726
    تشکر شده در
    930 پست
    حالت من : Bitafavot
    قدرت امتیاز دهی
    3433
    Array

خردبین:پرسپولیس با رضا گگه هم نتیجه می​گیرد

«24»، محمود خردبین سرپرست سابق تیم فوتبال پرسپولیس پس از مدتها سکوت لب به انتقاد از پرسپولیس ها گشود.

خردبین به خبرنگار ورزشی «24» گفت:« آقایان خودشان را گول می زنند و فکر می کنند واقعا نتایج اخیر پرسپولیس در آسیا نتیجه کار دنیزلی است اما من معتقدم با توجه به اضافه شدن چند بازیکن جدید به تیم اگر «رضا گگه» هم در راس بود این نتایج به دست می آمد!»

خردبین باردیگر به انتقاد از دنیزلی پرداخت و گفت«:این آقا فکر کرده کار شاقی کرده و واقعا اگر مربی است با همان نفرات استیلی و در لیگ برتر خوب نتیجه بگیرد. شما مطمئن باشید که اگر استیلی هم دروازه بان و دفاع به اضافه یک مهاجم نوک مثل زاید داشت نتایج خوبی در آسیا می گرفت.»

سرپرست سابق پرسپولیس افزود:«در زمان استیلی تماشاگران بعد از هر بازی اعتراض می کردند اما حالا وقتی تیم می بازد هم تشویق می کنند!»

وی در پاسخ به این سوال که هنوز از دست دنیزلی ناراحت است گفت:«سایه او را با تیر می زنم!»

خردبین که تا چندی قبل مشاور رویانیان بود در انتها از وی نیز انتقاد کرد و گفت:«مدیرباشگاه جواب تلفن مرا نمی دهد اما اشکالی ندارد و در جریان باشد که من بزودی نزد شخصیتی می روم و گلایه خود از ایشان را آنجا مطرح خواهم کرد.»

2. کاربر مقابل از fatema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    652
    تشکر تشکر شده 
    483
    تشکر شده در
    98 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    49
    Array

ما کاری به دنیزلی و استیلی و خرد بین نداریم چرا شما ها می خواهید فقط در اسیا نتیجه بگیرید هر چی پیر و پتول و بچه داداشی و بچه خواهر دارید بگذارید توی تیم تا تیم در آسیا نتیجه بگیره ولی اگر می خواهید تیم در جهان نتیجه بگیره پارتی بازی و پول پردازی را بگذارید کنار و جوان ها را از کف خیابان ها جمع کنید مطمین باشید ان ها بهتر نتیجه می گیرند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)