نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: بدهی 85 میلیاردی تامین اجتماعی

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    854
    تشکر تشکر شده 
    1,726
    تشکر شده در
    930 پست
    حالت من : Bitafavot
    قدرت امتیاز دهی
    3433
    Array

پیش فرض بدهی 85 میلیاردی تامین اجتماعی

رئیس دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی سازمان تأمین اجتماعی گفت: بدهی سازمان تأمین اجتماعی استان اصفهان به مراکز درمانی تا پایان دی‌ماه سال گذشته 85 میلیارد تومان است.
    فارس: احمد اسماعیلی امروز در ارتباط با پرداخت بدهی سازمان تأمین اجتماعی به مراکز درمانی اظهار داشت: مدیر عامل سازمان تأمین اجتماعی وعده‏هایی برای پرداخت این بدهی‏ها داده است و امیدواریم این وعده‏ها عملیاتی شود.

وی در مورد میزان بدهی سازمان تأمین اجتماعی به مراکز درمانی بیان داشت: میزان کل بدهی سازمان تأمین اجتماعی در کشور، یک هزار و 100 میلیارد تومان است و سازمان تأمین اجتماعی به تمام مراکز طرف قرارداد بدهی دارد.

رئیس دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی سازمان تأمین اجتماعی گفت: در زمینه پرداخت بدهی سازمان به داروخانه‏ها، اعلام شده است که بدهی‏های تا پایان دی‌ماه سازمان، ظرف مدت سه تا چهار روز آینده پرداخت می‏شود.

وی با اشاره به مدت زمان این بدهی‏ها، تصریح کرد: بدهی مهرماه سازمان به داروخانه‏ها، بدهی شهریورماه پزشکان و بدهی تیرماه بیمارستان‏ها از طرف سازمان پرداخت شده است و از این پس باید مابقی بدهی‏ها پرداخت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی نهاد عمومی غیردولتی است، تاکید کرد: سازمان تأمین اجتماعی نهاد عمومی غیردولتی است و بودجه آن را دولت تأمین نمی‏کند، این سازمان ورودی، وصولی و پرداختی دارد و شرایط مختلف، بر ورودی و خروجی‏های سازمان تأثیر می‏گذارد.

وی در ادامه افزود: پرداخت برخی بدهی‏های سازمان، به تأخیر می‏افتد اما پرداخت مستمری بازنشستگان در اولویت قرار دارد و تأخیری در پرداخت آن رخ نمی‏دهد.

رئیس دفتر رسیدگی به اسناد پزشکی سازمان تأمین اجتماعی گفت: با توجه به اینکه تمام پرداختی‏های سازمان از تهران می‏آید و این سازمان در استان اصفهان 4 هزار و 300 طرف قرارداد، با مبالغ و حساب‏های متفاوت دارد، زمان دقیق پرداخت کل بدهی‏ها مشخص نیست.

2. 3 کاربر مقابل از fatema عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    652
    تشکر تشکر شده 
    483
    تشکر شده در
    98 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    48
    Array

سازمان تامین اجتماعی پول داره می خواهد یک کم بیشتر دستش باشه تا شاید بهش سود تعلق بگیره شاید این نظر من باشه نمی دونم.
    اما به هر حال ماهی 100 هزار تومان تا 30 سال از یک ایرانی کم پولی نیست . فکرش را بکن ایران 80 میلیون جمعیت داره حالا بگیر 40 میلیون آن بیمه رد کنند می دونید چه پول کلانی میشه.
    در رابطه با اصفهانی ها هم بگویم آره دادا من خودم بچه اصفانم داروخانه ای اصفهان بد پدر سوخته هایی هستند من رفتم داروخانه دارو بگیرم خود دکتر به من گفت 3 بسته قرص نوشتم وقتی رفتم داروخانه یک بسته قرص به من داد در اصل پول 3 بسته قرص را بعد از بیمه می گیره ولی یک بسته به من داد.
    خیلی از این داروخانه ها در شهر هستند و زیادنند که از مردم بیچاره هم دزدی می کنند

4. کاربر مقابل از navidnavid عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)