سرمربي تيم فوتبال سپاهان در آستانه ديدار تيمش برابر پرسپوليس گفت: پرسپوليسي تيمي است كه بازي تهاجمي خوبي ارائه ميكند و نويد اين را ميدهيم كه بازي جذابي را شاهد خواهيد بود.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، كرانچار در نشست خبري قبل از ديدار تيمش برابر پرسپوليس اعلام كرد: بازي فردا بازي حساسي است كه نتيجه تعيين كنندهاي خواهد داشت. ما بعد از بازي با ملوان تيم را آماده كرديم چراكه اين داربي براي هواداران ما بسيار مهم و حساس است.
وي با بيان اينكه پرسپوليس محروم و مصدومان زيادي دارد، خاطرنشان كرد: طبيعتا بازيكنان جايگزين ميخواهند به دنيزلي خودي نشان دهند و در بازيهاي بعدي مطرح شوند و اين كار را براي ما سختتر ميكند ولي بايد بگويم كه ما اوليم و ميخواهيم نشان دهيم كه تا آخر صدر را ميخواهيم.
كرانچار افزود: هم در ليگ و هم در آسيا ميخواهيم شكستناپذير باشيم و اين شكستناپذيري خود را حفظ كنيم و هميشه ميخواهيم بهترين بودنمان را ثابت كنيم.
سرمربي سپاهان خاطرنشان كرد: بازيكنان مصدوم پرسپوليس همراه تيم به اصفهان نميآيند ولي اين را ميدانيم پرسپوليس كيفيتش را با نداشتن چند بازيكن از دست نميدهد ولي ما در خانه بازي ميكنيم و بازيكنان مصمم هستند كه قدرتشان را به پرسپوليس تحميل كنند.
وي ادامه داد: كمتر تيمي در اصفهان تهاجمي بازي ميكند اما پرسپوليس تيمي است كه بازي تهاجمي خوبي ارائه ميدهد و از اين رو مطمئنم فردا ديداري جذاب را شاهد خواهيم بود.
كرانچار در پاسخ به اين سوال كه در مصاحبهاي گفته بوديد ما قهرماني تميز و جوانمردانه ميخواهيم، منظورتان از اين جمله چه بود، تصريح كرد: ما كار حرفهاي خودمان را انجام ميدهيم و به كسي كاري نداريم. من از همان اول كه آمدم برنامهاي را ارائه دادم و ميدانستم در سپاهان چه ميخواهم كه خوشبختانه توانستيم با كار خوب و انگيزه بينظير به برنامههايمان برسيم. البته برخي مسائل رقم خورد كه به سودمان نبود و ميخواستند ما را از مسير جدا كنند كه نتوانستند.
كرانچار در پاسخ به اين سوال كه به نظرتان رويانيان از سوي سپاهان چه تهديدي ميبيند كه آرزوي قهرماني استقلال را دارد، خاطرنشان كرد: حق طبيعي هركسي است كه نظر بدهد. باز هم ميگويم من كاري به كسي ندارم و به فكر اين هستم كه فاصلهمان را با رقبا بيشتر كنيم و راجع به رويانيان و صحبتهاي ايشان نظري ندارم.
كرانچار درخصوص خط دفاعي تيم سپاهان و مهاجم پرسپوليس ايمون زايد عنوان كرد: در بازي قبل كه بعد از 20 دقيقه كه سه گل از ملوان جلو بوديم، برخي بازيكنان همه چيز را ساده گرفتند و باعث شد كه سه گل دريافت كنيم. قبول دارم كه نبود بنگر و سيدجلال باعث ميشود كه عدم اطمينان به وجود آيد ولي از تاميني راضي هستيم و اين را هم بگويم كه در سيستم دفاعي يك بازيكن نقش تعيين كننده ندارد و همه بايد در دفاع شركت كنند و مطمئن باشيد در بازي فردا به زايد اجازه خودنمايي نميدهيم.
سرمربي سپاهان درخصوص مصدومان و محرومان تيم افزود: رحمان احمدي امروز تمرين كرد و مطمئنا در بازي فردا به ميدان خواهد رفت. فابيو نيز تمرين سبكي انجام داد و مطمئنا به بازي فردا خواهد رسيد و فقط اشجاري به دليل مصدوميت و بنگر را به دليل محروميت در اختيار نداريم.
كرانچار در پايان درخصوص برنامهاش براي فصل بعد خاطرنشان كرد: من در سپاهان فقط به قهرماني و حضور پرقدرت براي مرحله بعد آسيا فكر ميكنم و اين مسائل خود به خود حل ميشود.
به گزارش ايسنا، در اين نشست خبري مصطفي دنيزلي حاضر نشد. او گفته بود كه الزامي براي حضور مربيان جهت حضور در نشستهاي خبري وجود ندارد و به همين خاطر تنها در كنفرانسهايي كه در تهران برگزار ميشود، شركت ميكند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)