pcbc6049d7fb0d661b9105d4583b760a1f zimg 001 3
مواد لازم :
گوشت بره چرخ شده 500 گرم
پیازچه یا تره فرنگی کاملاً خرد شده یک چهارم پیمانه
پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
پودر زیره سبز 1 قاشق چای‌خوری
پودر چهار ادویه 1 قاشق چای‌خوری
نمک 1 قاشق چای‌خوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن گیاهی به مقدار لازم

روش تهیه:
1 – تره فرنگی را داخل گوشت بریزید. چاشنی‌ها و نمک و آرد را نیز اضافه کنید و به هم بزنید.

تخم مرغ را بزنید و آن را به گوشت اضافه کنید. همه مواد را کاملاً با دست ورز دهید. سپس روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید.
2 – یک قاشق چای‌خوری از محتویات ظرف را بردارید و آن را داخل دستتان ورز دهید و به شکل کره دربیاورید.
دستتان را بعد و قبل از دست کردن توپ‌ها داخل یک ظرف آب سرد فرو ببرید. این کار کمک می‌کند تا مواد به دستانتان نچسبد.
3 – روغن را داخل ماهیتابه گرم کنید و گوشت‌های کروی را داخل روغن سرخ نمایید تا تمام اطراف آن‌ها طلایی رنگ شوند.
غذا آماده سرو است.