در این تاپیک به بحث در مورد آثار این خواننده خوب کشورمون خواهیم پرداخت
کاربران عزیز حتما قوانین انجمن موسیقی رو رعایت بفرمایند
در این تاپیک به بحث در مورد آثار این خواننده خوب کشورمون خواهیم پرداخت
کاربران عزیز حتما قوانین انجمن موسیقی رو رعایت بفرمایند
بهنام صفوی (زاده ۱۵ تیر ۱۳۶۲ در شیراز) خواننده موسیقی پاپ ایرانی است.
09183321784438084121.jpg
وی بعد از تولد به ماهشهر رفته و تا ۱۶ سالگی در آنجا ماند. تحصیلاتش در مقطع کارشناسی رشتهٔ مهندسی عمران است و در حال حاضر در یک برج در حوالی سعادت آباد تهران زندگی میکند.
موسیقی را از دوران کودکی با ساز پیانو به صورت خودآموز آغاز کرد؛ سپس به فراگیری سازهای کوبهای پرداخت. اولین آلبومش را با نام عشق من باش در شهریور ۱۳۸۷ مجوز گرفت و در مهر همان سال منتشر کرد.
آهنگ جدید و بسیار زیبای بهنام صفوی به نام بهترین روز خدا.................................................. .................................................. ................
این آهنگ تیتراژ ویژه برنامه تحویل سال شبکه تهران بود که پخش نگردید
MP3 - 128
تیزر ویدیویی آلبوم جدید بهنام صفوی به نام آرامش ... با کیفیت عالی
( ترانه : محمد کاظمی، امیر ارجینی و پگاه موسوی )
( تنظیم : سیروان و زانیار خسروی، امیر عظیمی و بهنام صفوی )
DOWNLOAD
آهنگ جدید بهنام صفوی به نام تبریک (کیفیت ارجینال)
[ Quality: Mp3 320 ] [ Size: 7.07 MB ]
[Download ]
آلبوم جدید بهنام صفوی به زودی منتشر می شود …
به گزارش شبکه ایران، بهنام صفوی گفت: آلبوم آرامش دارای ۹ قطعه است که به غیر از خودم ، سیروان خسروی، زانیار خسروی ،امیر عقیلی و سیاوش صدری تنظیم آن را بر عهده داشتهاند.همچنین محمد کاظمی و مریم اسدی ترانههای آن را سروده اند.در مورد آهنگسازی آلبوم هم باید بگویم تقریبا نود در صد آهنگسازی آلبوم را خودم انجام دادم و دو قطعه آن را دوست خوبم شهاب رمضان برعهده داشته است.
بعد از انتشار آلبوم تصمیم دارم کنسرتهای متعددی در شهرستانها برگزار کنم . البته تا به امروز شهرستانهای رشت، اهواز و بندر عباس مشخص شده اند .در مورد کنسرت تهران هم باید بگویم به احتمال زیاد تیر ماه امسال در برج میلاد اجرا خواهم داشت.
آلبوم «آرامش» بهنام صفوی، چهارشنبه در بازار
موسیقی ما: مدیر روابط عمومی موسسه صوت آوای هنر اعلام کرد که آلبوم «آرامش» با صدای «بهنام صفوی» چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه سال جاری در بازار موسیقی کشور منتشر میشود. علی نیکونیا در این باره به سایت «موسیقی ما» گفت: «همه کارهای اخذ مجوز این آلبوم انجام شده و «آرامش» روز چهارشنبه به صورت گسترده در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد. علاقمندان به این خواننده میتوانند این آلبوم را از صبح روز ۱۳ام از تمام فروشگاههای معتبر و سوپر مارکتها تهیه نمایند.»
گفتنی ست که این دومین آلبوم بهنام صفوی پس از «عشق من باش» است که دو سال پیش در بازار موسیقی منتشر شد و با استقبال اهالی موسیقی نیز توام شد.
ویدئوی تصویری یکی از قطعات این آلبوم نیز در این پکیج گنجانده شده که این تغییر دلیل اصلی تاخیرهای چند باره در انتشار این آلبوم ذکر شده است.
ترانههای این آلبوم را محمد کاظمی، امیر ارجینی و پگاه موسوی سرودهاند و تنظیمها نیز توسط سیروان و زانیار خسروی، امیر عظیمی و خود بهنام صفوی انجام شده است..
خب طبق معمول ، آلبوم ها قبل از آنکه در مغازه ها به فروش برسه ، در سایت ها برای دانلود قرار می گیره! اونم یک روز قبل از اعلامی که شده بود برای اومدن این آلبوم (یعنی فردا چهارشنبه)
در کل آلبوم نسبتا خوبیه
از 9 ترک آلبوم ، 5 ترک اون نمره قابل قبولی می گیرن(البته از نظر بنده).البته اگر به سبک و سیاق آهنگ های ابتدایی آلبوم ادامه می داد که عالی می شد اما ترک های پایانی زیاد به دل من نچسبیدن.
به هر حال 3 ترک رو براتون انتخاب کردم (قطعات آرامش و پشیمونم هم خوبن)
این قطعات صرفا از جهت معرفی اثر و با کیفیت متوسط بر روی سایت قرار می گیرند.
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای بهنام صفوی به نام آرامش
آهنگ جدید و فوق العاده زیبا و شنیدنی شهاب رمضان و بهنام صفوی به نام دیوونه بازی
ترانه : سید محمد کاظمی ، ملودی : شهاب رمضان ، تنظیم : سیاوش صدری
دیوونه بازی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)