نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند

جایگزین فیلم های توقیفی مشخص شدند

دو فيلم «نارنجي‌پوش» و «بوسيدن روي ماه» جايگزين فيلم‌هاي «خصوصي» و «گشت ارشاد» شدند.

ایسنا: دو فيلم «نارنجي‌پوش» و «بوسيدن روي ماه» جايگزين فيلم‌هاي «خصوصي» و «گشت ارشاد» شدند.

سيدعليرضا سجادپور ـ مديركل اداره‌ي نظارت و ارزش‌يابي سازمان سينمايي ـ با اعلام اين خبر بيان كرد: با تشكيل جلسه‌ي فوق‌العاده‌ي شوراي صنفي نمايش، دو فيلم «نارنجي‌پوش» به كارگرداني داريوش مهرجويي و «بوسيدن روي ماه» به كارگرداني همايون اسعديان جايگزين فيلم‌هاي «گشت ارشاد» و «خصوصي» شدند.

او در پاسخ به اين پرسش كه آيا كپي اين فيلم‌ها اكنون آماده است؟ گفت: مشكل تعطيلي لابراتوارها و آماده شدن كپي‌ها همچنان پابرجاست، اما بحث اكران اين دو فيلم به‌عنوان اكران دوم سال مطرح بود و اين دو فيلم آمادگي بيشتري براي اين موضوع دارند.

از نخستين روزهاي اكران فيلم‌هاي «گشت ارشاد» و «خصوصي» اعتراض‌هايي درباره‌ي نمايش اين دو فيلم شده بود تا جايي كه در چند شهر اكران اين فيلم‌ها متوقف شد و امام جمعه‌ي موقت تهران نيز از نمايش اين دو فيلم در سينماهاي كشور انتقاد كرد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 3 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

کاربر فعال
    آنچه مرا نابود نکند قدرتمندم می سازد
    تشکر تشکر کرده 
    1,445
    تشکر تشکر شده 
    1,928
    تشکر شده در
    525 پست
    حالت من : Ghamgin
    قدرت امتیاز دهی
    456
    Array

افسوس میخورم برای همه چی چون دیگر هیچ چیزی برای افتخار نمانده
    طا اتلاع صانوی هالم حیچ خوب نیثط !

4. 2 کاربر مقابل از turk عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

تکمیلی
    ابهام در اکران فیلم های جایگزین نوروزی

امیرحسین علم‌الهدی مشاور پخش فیلم "بوسیدن روی ماه" ساخته همایون اسدیان و به تهیه‌کنندگی منوچهر محمدی در ارتباط با جایگزین کردن این فیلم به جای دو فیلم حذف شده از جدول اکران نوروز به خبرنگاه مهر گفت: ما قطعاً این فیلم را در زمان فعلی اکران نخواهیم کرد

مهر: پخش‌کنندگان دو فیلم "بوسیدن روی ماه" ساخته همایون اسعدیان و "نارنجی پوش" ساخته داریوش مهرجویی از تصمیم‌گیری شورای صنفی اکران بابت جایگزینی این دو فیلم در جدول اکران نوروزی اعلام بی‌اطلاعی کردند.

امیرحسین علم‌الهدی مشاور پخش فیلم "بوسیدن روی ماه" ساخته همایون اسدیان و به تهیه‌کنندگی منوچهر محمدی در ارتباط با جایگزین کردن این فیلم به جای دو فیلم حذف شده از جدول اکران نوروز به خبرنگاه مهر گفت: ما قطعاً این فیلم را در زمان فعلی اکران نخواهیم کرد.

وی افزود: بعد از اینکه نگذاشتند فیلم "بوسیدن روی ماه" در نوروز اکران شود ما تصمیم گرفتیم تا پایان بهار برنامه‌ای برای اکران نداشته باشیم. بعد از تعطیلات نوروز جلسه‌ای با تهیه‌کننده و کارگردان می‌گذاریم تا برای نمایش "بوسیدن روی ماه" در 9 ماه باقیمانده تصمیم‌گیری کنیم و برنامه خود را اعلام می‌کنیم.

علم‌الهدی ادامه داد: ما در حال حاضر هیچ آمادگی برای اکران کردن این فیلم نداریم و باید نمایش آن با توافق عوامل باشد. بعید می‌دانم جلسه شورای صنفی برگزار شده باشد تا تصمیمی برای اکران "بوسیدن روی ماه" بگیرند و تا این لحظه تماسی نیز در این ارتباط با ما گرفته نشده است.

علی سرتیپی مدیر فیلمیران که پخش فیلم "نارنجی پوش" داریوش مهرجویی را برعهده دارد هم درباره خبر منتشر شده پیرامون جایگزینی این فیلم با دو فیلم حاشیه‌ساز اکران نوروز گفت: ما باید این موضوع را بررسی کنیم و پس از صحبت با داریوش مهرجویی در این ارتباط تصمیم‌گیری خواهیم کرد. وی افزود: قطعا نظر ایشان نیز برای ما مهم است.

این اظهارات در حالی است که ساعتی قبل علیرضا سجادپور از برگزاری جلسه شورای صنفی اکران و تصمیم‌گیری برای جایگزینی دو فیلم "خصوصی" ساخته حسین فرح‌بخش و "گشت ارشاد" ساخته سعید سهیلی با دو فیلم "نارنجی‌پوش" و "بوسیدن روی ماه" خبر داده بود.

[SIGPIC][/SIGPIC]

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)