دروازه سابق سه شیرها به تازگی اعلام کرد هنوز از گل معروف به دست خدای مارادونا در جام جهانی 1986 ناراحت است و اگر او را ببیند، با او دست نخواهد داد.

دیه گو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین، پیتر شیلتون، دروازه بان سابق تیم ملی انگلیس را به خاطر صحبت های اخیرش مورد انتقاد قرار داد.
سرمربی الوصل در چند ماه اخیر دیدارهایی با روبرتو کارلوس، رابین فن پرسی و پیتر رید، هافبک سابق تیم ملی انگلیس داشت اما شیلتون در سفرش به دوبی حاضر نشد با کاپیتان سابق آلبی سلسته دیدار کند.
دروازه سابق سه شیرها به تازگی اعلام کرد هنوز از گل معروف به دست خدای مارادونا در جام جهانی 1986 ناراحت است و اگر او را ببیند، با او دست نخواهد داد.
مارادونا هم در پاسخ اعلام کرد دلیلی برای عذرخواهی از کاری که انجام داده، نمی بیند و از شیلتون خواست آن اتفاق را فراموش کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" لطفا آن اتفاق را فراموش کن. آن اتفاق سال ها پیش رخ داد و شیلتون بود که آن توپ را از داخل دروازه خارج کرد. برای من آن گل یک خاطره است. من در گذشته زندگی نمی کنم.
اهمیتی به دست دادن با او نمی دهم اما او من را به مراسمش دعوت نکرد و گفت من کلاهبردار هستم.
از نظر من اشکالی ندارد اما من به خاطر اتفاقی که 25 سال قبل رخ داد، عذرخواهی نمی کنم."