نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: شیرینی‌های طلایی برای روزهای طلایی!

  1. #1
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

    شیرینی‌های طلایی برای روزهای طلایی!

    شیرینی‌های طلایی برای روزهای طلایی!


    این هم دستور پخت یک شیرینی خوشمزه برای این روزها....

    1111961581211872492542191374310449179194105207
    مواد لازم:

    کره نصف فنجان
    شکر قهوه ای تیره، کاملاً فشرده یک فنجان
    تخم مرغ زده شده 1 عدد
    وانیل 1 قاشق چای خوری
    بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
    جوش شیرین نوک قاشق چای خوری
    نمک نوک قاشق چای خوری
    آرد 1 فنجان
    گردو یا شکلات خرد شده یک سوم فنجان

    روش تهیه:

    1 – درجه فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید تا گرم شود. کره را برای مدتی در فضای آشپزخانه نگه دارید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با شکر قهوه ای کاملاً به هم بزنید.
    2 – تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و شکر بیفزایید و کاملاً به هم بزنید.
    3 – سپس آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را به سایر مواد بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. گردوی خرد شده یا شکلات خرد شده را نیز اضافه کنید و خوب با سایر مواد مخلوط کنید.
    4 - خمیر را داخل ماهیتابه مستطیل شکل، کاملاً پهن کنید. مواد می‌بایست به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر بپزد تا زمانی که اگر یک خلال دندان را داخل کیک فرو برده و بیرون آوردید، مواد کیک به آن نچسبند. صبر کنید تا شیرینی‌ها سرد شوند. سپس آن‌ها را به صورت مربع برش بزنید و سرو نمایید.
    نوش جان!


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






  2. کاربر مقابل از M.A.H.S.A عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/