شیرینیهای طلایی برای روزهای طلایی!
این هم دستور پخت یک شیرینی خوشمزه برای این روزها....
مواد لازم:
کره نصف فنجان
شکر قهوه ای تیره، کاملاً فشرده یک فنجان
تخم مرغ زده شده 1 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
جوش شیرین نوک قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
آرد 1 فنجان
گردو یا شکلات خرد شده یک سوم فنجان
روش تهیه:
1 – درجه فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید تا گرم شود. کره را برای مدتی در فضای آشپزخانه نگه دارید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را با شکر قهوه ای کاملاً به هم بزنید.
2 – تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و شکر بیفزایید و کاملاً به هم بزنید.
3 – سپس آرد و جوش شیرین و بیکینگ پودر و نمک را به سایر مواد بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. گردوی خرد شده یا شکلات خرد شده را نیز اضافه کنید و خوب با سایر مواد مخلوط کنید.
4 - خمیر را داخل ماهیتابه مستطیل شکل، کاملاً پهن کنید. مواد میبایست به مدت 20 الی 25 دقیقه داخل فر بپزد تا زمانی که اگر یک خلال دندان را داخل کیک فرو برده و بیرون آوردید، مواد کیک به آن نچسبند. صبر کنید تا شیرینیها سرد شوند. سپس آنها را به صورت مربع برش بزنید و سرو نمایید.
نوش جان!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)