صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: رونـمایی کونیک‌زگ آگـرا r ؛ سـریع زیـبا قـوی - اختصاصی از نمایشگاه ژنو

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

رونـمایی کونیک‌زگ آگـرا r ؛ سـریع زیـبا قـوی - اختصاصی از نمایشگاه ژنو

رونـمایی کونیک‌زگ آگـرا R ؛ سـریع زیـبا قـوی

اختصاصی از نمایشگاه ژنو: در کدام کشور، در چه شهری و چه خیابانی می‌توان این همه اسب‌بخار را تجربه کرد؟! احتمالا تنها باندهای فرودگاهی برای تجربه 1140 اسب‌بخار قدرت و بیش از 1200 نیوتن‌متر گشتاور مدل‌های 2013 آگرا R مناسب هستند!

6060661861514482908 500x333

اما اعداد شگفت‌انگیز دیگر این سوپراسپرت سوئدی:
    شتاب 0-100 : 2.9 ثانیه ؛ شتاب 0-200 : 7.5 ثانیه ؛ شتاب 0-300 : 14.5 ثانیه ؛
    شتاب 0-300-0 : 21.2 ثانیه ؛ شتاب 0-200-0 : 12.7 ثانیه ؛ مسافت توقف از 100 تا صفر: 30.5 متر.

1395794723640379257 150x100 14298900001460307173 150x100 809450198692596260 150x100

11171395581978419644 150x100 2013 Koenigsegg Agera R 150x100 1635970593280554423 150x100

koenigsegg agera r 07 150x100 6060661861514482908 150x100 koenigsegg agera r 06 150x100
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 6 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    حالت من : Sepasgozar
    قدرت امتیاز دهی
    194
    Array

کاش ماکسیمم سرعتش رو هم مینوشتی که ببینم از بوگاتی بیشتر میره یا نه؟
    The only LIMITATION is IMAGINATION
    این شگفت‌انگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سخت‌ترین کار است.
    به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان می‌تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوش‌آیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
    78384179285940810083

4. 4 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

سلام
    این سوئدی ها از بس ماشین های سنگین درست کردن سواری هم درست میکنند همان میزان و حتی بیشتر براش قدرت در نظر میگیرند
    سوار همچین خودرویی با این قدرت و گشتاور شدن برابر با مرگ هست به نظر من ...
    از نظر نوع آیرودینامیک خودرو و شتاب میشه به راحتی حدس زده سرعتش بیشتر از بوگاتی هست
    ما که تو ایران تو حسرت سرعت ماندیم ،زمستان سال گذشته تو آزادراه اون هم ساعت دو نیمه شب یک بار کمی سرعت رفتم گواهینامه ام یک سوراخ یادگار گرفت
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

6. 6 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    قدرت امتیاز دهی
    194
    Array

سرعتشkm/h 442.569 یا 275 mph هست، باورم نمیشه که از بوگاتی بیشتر میره، نزدیک به یک گیگ کلیپ از بوگاتی دارم، حالا باید برم از این هم کلیپ جمع کنم، ولی فکر نمیکنم امکاناتش به اندازه بوگاتی باشه. ولی هنوز چیزی نمیگم تا کلیپش رو ببینم.
    این شگفت‌انگیزترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن، سخت‌ترین کار است.
    به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که در این میان می‌تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که "خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوش‌آیندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود، تمرکز کنی." "Charles F. Haanel"
    78384179285940810083

8. 6 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    قدرت امتیاز دهی
    194
    Array

سلام آقا محمد
    رفتم چندتا کلیپ ازش دیدم، بیرونش رو که دیدی اما ز داخل از بوگاتی تنگ تره، تو سرعت بالا عجیب ماشین میلرزه، رانندگی باهاش سخته، اینقدر توش دکمه داره که فکر میکنی هواپیماست،

من فکر میکنم هدف سازننده فقط ساخت ماشین پرسرعت بوده و به امکانات رفاهی و ایمنی توجه نکرده، درسته سرعتش از بوگاتی 10 تا بیشره اما ورزنش 500 کیلو کمتره، همین هم باعث سرعت بیشترش شده، قدرت موتور بوگاتی 1300 هست که از این بیشتره،
    درکل به نظرم هر آدمی میتونه پشت بوگاتی بشینه هم کار باهاش راحته و هم جونش درامانه، اما این ماشین فقط برای راننده ساخته شده و ایمنی بوگاتی، و امنیت و امکانات رفاهی بوگاتی رو نداره.
    78384179285940810083

10. 5 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

ممنون
    فقط کاش بگی کجا میشه این را راند تو ایران ؟ اگر اجازه بدن یکبار تو شهر و یک بار تو آزادراه تست کنم خیلی خوب میشه
    کلا فکر کنم ( دقیقا یادم نیست ) رکورد سرعت تو شهرهای بزرگ جهان دست یک برادر ایرانی بود که تو تهران با زانتیا حدود 220 کیلومتر رانندگی کرده بود ، فکر کنم با این یشه راحت اون رکورد را شکست !
    والله این گواهینامه من میگن هنوز مجوز یکبار دیگه سوراخ شدن را داره و خدایی نمیخوام این فرصت را برای سرعت مسخره 180 تا مثلا از دست بدم

این را هم بگم وقت کلاس رفتن و آموزش دیدن هم ندارم :دی smilies azardl20281329

12. 4 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    1,955
    تشکر تشکر شده 
    613
    تشکر شده در
    120 پست
    قدرت امتیاز دهی
    194
    Array

سلام

برد مفید دوربین‌های کنترل سرعت 250 متر و حداکثر سرعتی که میتونه تشخیص بده 200 تا هست، اگر بتونی توی 250 متر سرعتت رو بالای 200 برسونی دیگه از بابت شکارشدن توسط این دوربین ها نگرانی نخواهی داشت.
    78384179285940810083

14. 4 کاربر مقابل از H_F_G عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط H_F_G نمایش پست ها
    سلام

برد مفید دوربین‌های کنترل سرعت 250 متر و حداکثر سرعتی که میتونه تشخیص بده 200 تا هست، اگر بتونی توی 250 متر سرعتت رو بالای 200 برسونی دیگه از بابت شکارشدن توسط این دوربین ها نگرانی نخواهی داشت.
    سلام
    سرعت من بالای 200 تا بود و البته اونها 170 تا ثبت کرده بودند و اینکه شب ساعت دو چنان عکس را انداخته بودند که قشنگ شماره روی مونیتور خیلی بزرگ و دیواری دیده میشد
    در ضمن اونها سعی کرده بودند که من را تعقیب کنند که به دلیل لغزندگی جاده موفق نشده بودند بهم برسند ، برای همین بیسم زده بودند و من را نیروی انتظامی تو شهر متوقف کرد و نه پلیس راه !ا
    ونها نیم ساعت بعد رسیدند و تازه شاکی بودند که جاده خراب بود

16. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر بخش اموزشی
    !Busy
    تشکر تشکر کرده 
    4,575
    تشکر تشکر شده 
    6,033
    تشکر شده در
    1,280 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    1143
    Array

سلام
    تو جاده لغزنده بالای 200 تا رفتی؟ بابا عجب شجاعتی؟! البته تبریک نمیگم چون کار درستی نبوده
    یه سری تو شب یکم تند میرفتم این قدر فهمیدم که یه سگ جلوم سبز شد! خلاصه زیرش گرفتم قشنگ معلوم بود افتاد زیر لاستیک ها! وای تا یه ماه عذاب وجدان داشتم خیلی دلم سوخت حیونکی!!! خیلی حواسم جمع بود با بدبختی ماشین رو جمع کردم! قشنگ 5-6 بار ماشین چپ و راست لغزید! خیلی شانس آوردم وگرنه راحت چپ می کردم و با توجه به اینکه جاده حاشیه نداشت و ماشین هم ایربگ فکر کنم دار فانی رو وداع میگفتم یا لااقل یه وری میشدم!!
    خلاصه تو جاده های ایران نمیشه تند رفت! هزار جور مشکل داره! تو دنیا هم فکر کنم فقط تو آلمان یه بزرگراه داره بدون محدودیت سرعت! شبکه منو تو در موردش یه برنامه داشت و میگفت هیتلر درست کرده بود! با کیفیت دوبرابر بهترین استاندارد های امروز! از تمام دنیا ماشین هاشونو میبرن اونجا تست سرعت می کنن و گواهینامه مخصوص می خواد!
    کسی رو برای دوست داشتن انتخاب کن که قلب بزرگی داشته باشه!
    تا مجبور نشی به خاطر اينکه تو قلبش وارد بشی خودت را کوچک کنی!

موفق كسی است كه با آجرهايی كه به طرفش پرتاب می شود، يک بنای محكم بسازد!
    اشکی که برای شکست می ریزیم، عرقی است که برای تلاش نریختیم!

18. 3 کاربر مقابل از borhan_3010 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط borhan_3010 نمایش پست ها
    سلام
    تو جاده لغزنده بالای 200 تا رفتی؟ بابا عجب شجاعتی؟! البته تبریک نمیگم چون کار درستی نبوده
    یه سری تو شب یکم تند میرفتم این قدر فهمیدم که یه سگ جلوم سبز شد! خلاصه زیرش گرفتم قشنگ معلوم بود افتاد زیر لاستیک ها! وای تا یه ماه عذاب وجدان داشتم خیلی دلم سوخت حیونکی!!! خیلی حواسم جمع بود با بدبختی ماشین رو جمع کردم! قشنگ 5-6 بار ماشین چپ و راست لغزید! خیلی شانس آوردم وگرنه راحت چپ می کردم و با توجه به اینکه جاده حاشیه نداشت و ماشین هم ایربگ فکر کنم دار فانی رو وداع میگفتم یا لااقل یه وری میشدم!!
    من جوری میرم که اگه اتفاقی افتاد دیگه کار به بیمارستان و یا امثال اون نکشه ...
    خیلی ها میگند آدم از ناقص شدن میترسه ولی من از اون هم نمیترسم هر چند فکر نکنم با اون سرعتها کار به ناقص شدن برسه
    از همان زمان که اولین ماشینم که یک پیکان مدل 59 بود را سوار شدم یک چیز را فهمیدم ترس خود مرگ هستش
    من هم تو راه برگشت از همان صفر با یک گرگ تصادف کردم و با وجود سرعت بالا اتفاقی نیافتاد
    سپر و پرژکتور ماشین شکست ولی ذره ای منحرف نشدم چون اگر بترسی و فرمان را بازی بدی کارت تمام هست ، پشت فرمان ترسیدن همان و مرگ همان

20. 3 کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)