مواد لازم براي4 نفر:
فيله ماهي اسقومري: 4 عدد
روغن زيتون بكر و بودار: 3 قاشق سوپخوري
ليمو: يك عدد آبگرفته و مقداري براي سرو غذا + مقداري پوست رنده شده يك ليمو.
پيازچه: يك دسته، كاملا ساطوريشده
سس چيلي و سير: 2 قاشق سوپخوري
بلغور ذرت: 140 گرم
عصاره سبزيها: 500 ميليليتر
جعفري: 3 قاشق خرد شده و چند شاخه براي سرو غذا
نمك و فلفل: به مقدار لازم
روش تهیه :
1. هر تكه از فيلهها را 2-3 بار به روغن آغشته كرده و پوست ليموها را رويشان بماليد. بعد مقداري نمك و فلفل و آبليمو به آن اضافه كرده و 5 دقيقه صبر كنيد تا مزهها به خورد ماهي برود.
2. باقيمانده روغن زيتون را در تابه بزرگي داغ كنيد. نيمي از پيازچهها و سس سير و چيلي را به آن اضافه كرده و براي 2-3 دقيقه هم بزنيد. حالا بلغور ذرت را اضافه كرده و سطحش را با سس سير و چيلي بپوشانيد. 5دقيقه صبر كنيد و بعد با يك چنگال بلغورها را نرم كنيد و باقيمانده پيازچهها، عصاره سبزي ها، جعفري، آبليمو و مقداري نمك و فلفل به آن اضافه كرده و حالا گريل را روشن كنيد.
3. 2 طرف هر تكه از اسقومريها را براي 3-4 دقيقه روي گريل كباب كنيد تا گوشت ماهي تيره شود. بلغور را بين 4 بشقاب تقسيم كرده و تكههاي فيله ماهي را روي آن بگذاريد. همراه با چند شاخه جعفري و چند برش ليمو، سرو كنيد؛ نوشجان!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)