دسر سيب و خامه
مواد لازم:
- کیک اسفنجی4 تخم مرغی: یک عدد
- کمپوت سیب: یک عدد
- خامه فرم گرفته: 350 گرم
روش تهيه:
1 - کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوانها تقسیم کنید.
2 - سپس به وسیله قلممو روی کیکهای اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.
3 - در ادامه مقداری خامه داخل لیوانها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوانها پر کنید.
4 - با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)