دسر سيب و خامه



66488 311



مواد لازم:


  • کیک اسفنجی4 تخم مرغی: یک عدد
  • کمپوت سیب: یک عدد
  • خامه فرم گرفته: 350 گرم





روش تهيه:

1 - کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان‌ها تقسیم کنید.

2 - سپس به وسیله قلم‌مو روی کیک‌های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید.

3 - در ادامه مقداری خامه داخل لیوان‌ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان‌ها پر کنید.

4 - با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.