نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آشنايي با گوشی‌های دو سیم‌کارته

  1. #1
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    ایران زمین
    نوشته ها
    25,693
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

    آشنايي با گوشی‌های دو سیم‌کارته

    زنگ‌خور موبایل‌تان بالاست؟ دوست دارید تماس‌های کاری و شخصی‌تان با هم قاطی نشود و برای همین همیشه و در هرجایی که هستید باید دو گوشی در کیف و جیبتان داشته باشید؟ یک راه حل اقتصادی برای این مشکل وجود دارد: استفاده از گوشی‌هایی که به اصطلاح دوسیم‌کارته هستند.

    در این صورت شما می‌توانید از یک سیم‌کارت برای انجام کارهای شخصی و از سیم‌کارت دیگر برای انجام کارهای تجاری خود استفاده کنید و برای هریک هم صورت‌حسابی جداگانه دریافت کنید. علاوه‌براین در سفرهای خارجی استفاده از چنین گوشی‌هایی می‌تواند شما را از مزیت استفاده از سیاست‌گذاری‌های مختلف قیمت‌گذاری که برای مکالمه و پیام کوتاه وجود دارد بهره‌مند سازد.

    این فنلاندی‌ها بودند که اولین‌بار به فکر ساختن یک گوشی با قابلیت حمل دو سیم کارت افتادند. این گوشی که نامش بنفون توئین (Benefon Twin) بود در سال 2000 توسط شرکت بنفون ارائه شد. اوایل بسیاری از شرکت‌های معتبر سازنده گوشی به‌خاطر ارتباط نزدیکی که با اپراتورهای شبکه موبایل داشتند ترجیح می‌دادند مشتریانشان فقط از یک شبکه انحصاری استفاده کنند و به همین دلیل استقبال زیادی از این گوشی‌ها نمی‌کردند اما در نهایت آن‌ها هم نتوانستند در برابر وسوسه تقاضای فراوانی که از طرف کشورهای درحال توسعه برای این گوشی‌ها وجود داشت مقاومت کنند و بالاخره ساخت گوشی‌هایی با قابلیت استفاده همزمان از دو سیم‌کارت را شروع کردند.

    یک شروع ضعیف

    اولین گوشی‌هایی که قابلیت دارا بودن دو سیم‌کارت را داشتند در عمل هیچ مزیتی برای کاربرشان نداشتند به جز حذف گوشی دوم. در این گوشی‌ها از ساده‌ترین راه‌حل یعنی استفاده از یک دستگاه نگهدارنده دو سیم‌کارت استفاده شده بود که به خاطر بزرگی اندازه‌اش در برخی از گوشی‌ها جا نمی‌گرفت و و از همه مهم‌تر این‌که کاربر نمی‌توانست از هر دو سیم‌کارت به صورت هم‌زمان استفاده کند. به عبارت دیگر در صورتی که کاربر نیاز داشت از سیم‌کارت دیگر خود استفاده کند باید ابتدا گوشی را خاموش می‌کرد و بعد از روشن کردن مجدد، سیم‌کارت دوم را فعال می‌کرد و این هیچ فرقی با حمل کردن سیم‌کارت دوم درون کیف و تعویض آن در صورت نیاز نداشت. تنها مزیت این دسته از گوشی‌ها این بود که پوشش پشت گوشی سالم‌تر می‌ماند.

    گام بعدی استفاده از آدابتورهای دو سیم‌کارتی بود. این آدابتورها در سایز یک سیم‌کارت معمولی بودند و بنابراین می‌توانستند درون هر گوشی‌ای قرار بگیرند. در برخی از مدل‌ها حتی به راحتی و بدون نیاز به خاموش کردن گوشی می‌شد بین دو سیم‌کارت سوئیچ کرد. با این‌وجود در این انواع هم امکان استفاده همزمان از هر دو سیم‌کارت وجود نداشت.

    دو سیم‌کارته‌های واقعی

    گوشی‌هایی که دارای امکان استفاده همزمان از هر دو سیم‌کارت هستند و تماس‌ها را روی هر دو شماره در هر زمانی برقرار می‌کنند؛ فعال نام دارند. درواقع در این گوشی‌ها بدون نیاز به خاموش کردن گوشی می‌توان از هر دو خط استفاده کرد. اکثر این گوشی‌ها دارای دو ترنسیور (فرستنده-گیرنده) داخلی هستند. البته در نسل جدید این گوشی‌ها از یک ترنسیور هم استفاده شده است.

    عیبی که این گوشی‌ها دارند کم بودن طول عمر باتری آن‌هاست. در گوشی‌های دو سیم‌کارته فعال، طول عمر باتری تقریبا یک سوم است که برای جبران این کمبود در آن‌ها از باتری‌هایی با ظرفیت بهتر استفاده شده است. انواع چینی این گوشی‌ها هم برای این مشکل از دو باتری استفاده کرده‌اند.

    همیشه پای یک چینی‌ در میان است

    چینی‌ها مثل همیشه در ساخت گوشی‌های دو سیم‌کارته هم بسیار فعال بوده‌اند. طی سال‌های اخیر گوشی‌های دو سیم‌کارته زیادی از بازار چین وارد بازار دیگر کشورها شده است. این گوشی‌ها که خیلی از آن‌ها صفحه لمسی و دیگر خصوصیات مدرن یک گوشی را دارند با قیمت بسیار پایینی عرضه شده‌اند. گوشی‌های دو سیم‌کارته چینی اغلب دارای دو باتری هستند و عمده محبوبیت آن‌ها در کشورهای آسیایی‌ است.

    یکی از این مدل‌های چینی که در آوریل 2010 ارائه شد اولین گوشی صفحه لمسی چینی بود که صفحه کلید نداشت و یک گوشی با خصوصیات مدرن بود. البته چینی‌ها مثل همیشه پا را از این هم فراتر گذاشته‌اند و اقدام به ساخت گوشی‌های سه سیم‌کارته هم کرده‌اند. Akai Trio اولین گوشی 3 سیم‌کارته چینی است.

    علاوه بر چینی‌ها، هندی‌ها هم در این عرصه فعال حاضر شده‌اند. شرکت‌های هندی نیز هم‌چون کربن موبایل، مایکرومکس موبایل، اسپایس، لمون موبایل و لاوا دارای گوشی‌هایی با فن‌آوری دو سیم‌کارت هستند.

    و البته شرکت‌هایی چون نوکیا، فیلیپس و سامسونگ هم از ورود به این حیطه غافل نبوده‌اند.
    استفاده هم‌زمان از دو سیم‌کارت قابلیتی است که گوشی Nokia C2 به همراه آن عرضه شده است. در کنار تمامی قابلیت‌هایی کهNokia C1 دارد مدل Nokia C2 توانایی فعال نگه داشتن دو سیم کارت را در یک زمان نیز دارد و کاربر می‌تواند وقتی گوشی روشن است تماس‌ها و پیام‌های متنی را که به هریک از سیم کارت‌ها ارسال می‌شود دریافت کند.

    سامسونگ هم چندین مدل از گوشی‌های دو سیم‌کارته را عرضه کرده است. D780 و D880 از اولین مدل‌هایی بودند که توسط این شرکت عرضه شدند. البته این شرکت مدل D980 را هم با این قابلیت دارد که دارای صفحه لمسی است و یک دوربین 5 مگاپیکسلی هم دارد. ظاهرا عیبی که گوشی‌های سامسونگ دارند این است از هر دو سیم‌کارت به صورت هم‌زمان تنها در مواقعی می‌توان استفاده کرد که با گوشی تماس گرفته می‌شود و برای برقراری تماس از طرف کاربر باید بین خط 1 و 2 سوئیچ کرد. این عیب در گوشی‌های چینی موجود در بازار وجود ندارد و هم‌زمان می‌توان از هر دو خط تماس گرفت و یا این‌که با آن‌ها تماس گرفته شود.

    علاوه بر سامسونگ و نوکیا، به‌تازگی برندهای معروفی چون آیفون و اچ‌تی‌سی هم قدم‌هایی را در این راه برداشته‌اند. اخیرا به دارندگان آیفون 4 این امکان داده شده است که با استفاده از یک وسیله جانبی، گوشی خود را تبدیل به یک گوشی دوسیم‌کارته کنند. مزیتی که این کار دارد این است که این وسیله سیم‌کارت‌های معمولی را هم قبول می‌کند پس نیازی به استفاده از سیم‌کارت‌های کوچک نیست.

    در این زمینه چینی‌ها توانسته‌اند انواع گوشی‌های دوسیم‌کارته را با ظاهری شبیه به گوشی‌های برندهای معروف بسازند اما کسانی که دوست دارند یک گوشی با برند معروف داشته باشند و در عین حال از دو شماره تلفن روی گوشی خود استفاده کنند می‌توانند به راه‌کار دیگری هم بیندیشند. برای این منظور می‌توان از سیم‌کارت‌هایی استفاده کرد که برای استفاده همزمان از دو شماره برنامه‌ریزی شده‌اند. در حال حاضر این امکان وجود دارد که 10 خط متفاوت را روی یک سیم‌کارت قرار داد.

    در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت



  2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/