مرغ تيكا ماسالا
اين غذا يكي از معروفترين غذاهاي هندي است كه هنديها آن را جزو يكي از اصليترين غذاهاي خود قرار دادهاند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بينظير هندي همراه است.
برترین ها: اين غذا يكي از معروفترين غذاهاي هندي است كه هنديها آن را جزو يكي از اصليترين غذاهاي خود قرار دادهاند. مزه اين غذا با طعم كلاسيك و سس بينظير هندي همراه است. سس تيكا ماسالا، سسي شيرين و پخت آن سريع است. براي تهيه اين خمير بايد تمامي اين مواد را با هم مخلوط كنيد تا خمير موردنظر به دست بيايد.
مواد لازم تيكا ماسالا
- سينه مرغ پاك شده: 4 عدد
- پياز متوسط: 2 عدد
- فلفل چيلي قرمز: يك عدد
- زنجبيل: اندازه يك بند انگشت
- گشنيز: يك دسته كوچك
- روغن سبزي يا بادامزميني: به مقدار لازم
- كره: يك تكه
- خمير تيكا ماسالا: 150گرم
- گوجهفرنگي خرد شده: 400 گرم
- شير نارگيل: 400 ميليليتر
مواد لازم براي سرو
- ماست طبيعي
- ورقه مغز بادام
- ليمو: يك عدد
ادويهها
- روغن زيتون
- نمك و فلفل سياه
- روغن زيتون
مواد لازم خمير تيكا ماسالا
- سير: 2عدد
- زنجبيل: يك بند انگشت
- پودرفلفل قرمز: يك قاشق چايخوري
- پودر پاپريكا: يك قاشق غذاخوري
- نمك: يكدوم قاشق چايخوري
- روغن بادامزميني: 2 قاشق غذاخوري
- رب گوجهفرنگي: 2 قاشق غذاخوري
- فلفل قرمز چيلي:2 عدد
- گشنيز تازه: يك دسته كوچك
- پودر نارگيل: يك قاشق غذاخوري
- ورقه بادام: به ميزان لازم
برای شروع
سينه مرغ را به اندازه 2 سانتيمتر برش دهيد. پيازها را شسته، پوست بكنيد و خرد كنيد. فلفل چيلي را با چاقو ريز كنيد و زنجبيل را رنده كنيد، گشنيزها را از ساقه جدا كرده و كنار بگذاريد.
خوراك كاري تيكا ماسالا
ابتدا يك تابه گود را روي حرارت زياد گاز قرار دهيد و مقدار زيادي روغن و يك تكه كره به آن اضافه كنيد.
پياز را همراه با زنجبيل، گشنيز به مدت 10 دقيقه تفت دهيد تا زماني كه نرم و طلايي شود. در مرحله بعد خمير تيكا ماسالا را همراه با تكههاي مرغ اضافه كنيد و به خوبي هم بزنيد تا كاملا در همه جاي تابه پخش شود و مرغها به يك اندازه حرارت ببينند. نمك و فلفل را به اندازه كافي روي كل مواد بريزيد و كمي روغن سبزيها روي آن بريزيد. وقت آن رسيده تا گوجهفرنگيها را در مخلوطكن ريخته و له كنيد و همراه با شير نارگيل داخل تابه بريزيد. در آخر نصف ليوان آب اضافه كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. بعد از اينكه به جوش آمد حرارت آن را كم كرده و در آن را بگذاريد تا با بخار آرام بپزد. هرچند دقيقه چك كنيد تا مبادا آب آن تمام شود و اگر آب آن كم بود ميزان كمي آب اضافه كرده و بگذاريد تا به مدت 20 دقيقه به آرامي بپزد.
پس از 20 دقيقه چك كنيد تا مرغها كاملا پخته شده باشد و به آن مجدد كمي نمك و فلفل سياه اضافه كرده و زير گاز را خاموش كنيد.
براي سرو
اين خوراك را ميتوانيد با برنج سرو كنيد و يك قاشق ماست تازه روي خوراك بريزيد. ورقههاي مغز بادام را همراه با چند برگ گشنيز روي خوراك ريخته و ليمو را كنار آن سرو كنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)