نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: گوشت بره مغز پخت + معجون انار + هاريسا + دورچين

  1. #1
    ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    زیر ی سقف کنار عزیزترینم
    نوشته ها
    12,484
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

    گوشت بره مغز پخت + معجون انار + هاريسا + دورچين

    گوشت بره مغز پخت + معجون انار + هاريسا + دورچين



    64036 775

    برترین ها:

    مواد لازم گوشت بره


    • گوشت بره: 8 تكه با استخوان
    • جوزهندي: براي رنده‌كردن
    • زيره سبز: يك قاشق چاي‌خوري
    • پودر فلفل قرمز: يك قاشق چاي‌خوري
    • آويشن خشك شده: يك قاشق چاي‌خوري
    • ليمو: يك عدد





    مواد لازم معجون انار

    • قالب كوچك يخ: به ميزان لازم
    • نعنا تازه: چند برگ
    • انار: يك عدد
    • آب معدني: يك بطري
    • ليمو:‌ يك‌دوم





    مواد لازم هاريسا

    • خمير نان: به تعداد
    • آويشن: يك قاشق غذاخوري
    • ماست طبيعي: 250 گرم
    • نمك: به ميزان لازم
    • فلفل قرمز: به ميزان لازم
    • روغن زيتون: به ميزان لازم
    • ليمو: يك‌دوم
    • جعفري: براي تزئين





    مواد لازم براي تزئينات

    • پنير مرغوب (پنير چدار): 60 گرم
    • فلفل قرمز: 8 قاشق مرباخوري





    ادويه

    • روغن زيتون
    • نمك و فلفل سياه





    برای شروع

    تمام لوازم آشپزي خود را آماده كرده و كنار بگذاريد. كتري را آب كرده و بگذاريد تا به جوش بيايد. يك ماهي‌تابه بزرگ را روي حرارت متوسط قرار دهيد، فر را در دماي 220 درجه سانتي‌گراد يا 425 درجه فارنهايت قرار دهيد و بعد شروع كنيد.

    گوشت بره مغزپخت

    تكه‌هاي گوشت را روي كاغذ روغني روي يك تخته چوبي قرار دهيد و آن‌ها را با چاقو به قسمت‌هاي مساوي تقسيم كنيد. تقسيم‌بندي‌تان طوري باشد كه براي خوردن آسان و راحت بتوانيد آن را تزئين كنيد. به سرعت روي تكه‌هاي گوشت را با چاقو برش‌هاي سطحي بدهيد تا كاملا مغزپخت شود و بعد نصفي از جوزهندي را روي آن رنده كنيد و زيره را همراه با پودرفلفل و آويشن روي 2 طرف آن بپاشيد تا كاملا به خورد گوشت برود و در مرحله بعد، ماهي‌تابه را با كمي روغن چرب كرده و گوشت‌ها را در ماهي‌تابه قرار دهيد تا سرخ شود. مرتبا گوشت‌ها را اين طرف و آن طرف كنيد تا كاملا يك رنگ و پخته شود. پس از 5 دقيقه گوشت‌ها را از ماهي‌تابه درآورده و درون سيني فر قرار دهيد و آن را در طبقه بالاي فر به مدت 15‌دقيقه در حرارت ملايم قرار دهيد. پس از اين‌كه گوشت‌ها آماده شدند آن را درون ظرفي كه مي‌خواهيد سرو كنيد، قرار دهيد.

    معجون انار و نعنا

    يك پارچ شيشه‌اي را تا نصفه با قالب‌هاي مكعبي يخ پر كنيد. نعناها را شسته و برگ‌ها را با چاقو خرد كنيد و درون پارچ بريزيد. ليمو را برش زده و آب آن را روي يخ‌ها بچكانيد. انارها را دان كرده و درون مخلوط‌كن بريزيد و آب آن را بگيريد و صافي را روي پارچ گذاشته و انارها را از آن رد كنيد. مي‌توانيد مقداري آب انار آماده به معجون اضافه كنيد تا خوشمزه‌تر شود. در آخر آب معدني را به آن اضافه كنيد و با يك قاشق چوبي آن را هم بزنيد. معجون شما آماده است.

    هاريسا

    نان‌ها را روي يك تخته قرار دهيد، كمي روغن زيتون روي آن‌ها بپاشيد و بعد آويشن را همراه با نمك و فلفل قرمز روي نان‌ها بپاشيد و لايه نازك ديگر نان را روي آن قرار دهيد و به هم فشار دهيد تا يكي شود. يك كاغذ روغني را پهن كرده و نان‌ها را روي هم گذاشته و كاغذ را حالت بقچه‌اي دور آن بپيچيد و درون فر با حرارت كم قرار دهيد. ماست را در يك كاسه بريزيد. پس از گذشت چند دقيقه، نان‌ها را از درون فر بيرون بياوريد و روي آن روغن زيتون و ليموترش تازه بچكانيد تا مزه‌دار شود، جعفري‌ها را شسته و براي سرو آماده كنيد و كنار بشقاب كنار ظرف ماست قرار دهيد.

    براي تزئين

    در يك ماهي‌تابه مقداري روغن زيتون ريخته و فلفل‌ را به آن اضافه كنيد. پنير چدار را داخل آن ريخته و هم بزنيد، سريع از روي حرارت برداشته و درظرف بريزيد. با يك قاشق گود روي پنير را كمي گود كرده و روغن زيتون همراه با فلفل قرمز بريزيد و كنار غذا سرو كنيد.


    [SIGPIC][/SIGPIC]

  2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:


علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/