مواد لازم :
گوشت فیله گوساله بدون چربی 500 گرم
سیب زمینی 300 گرم
روغن ذرت برای سرخ كردن مقداری
قارچ 200 گرم
كره 50 گرم
پیاز سرخ شده 4 قاشق سوپخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد
سس گوشت 1 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به صورت قطعات یكدست به طول سه سانتی متر و به ضخامت یك سانتی متر برش می دهیم . سیب زمینی را به صورت خلالهای نازك برش داده و در روغن داغ فراوان سرخ می كنیم . قارچ را نیز پس از شستن خرد نموده و در كره تف می دهیم , سپس پیاز سرخ شده را در ظرف مناسبی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم . گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه می كنیم . توجه داشته باشیم كه حرارت باید زیاد باشد تا گوشت آب نیندازد, گوشت را كه تف دادیم , نمك و فلفل را به همراه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه كرده , مجدداً تف می دهیم . مواد را با هم مخلوط می كنیم و سس گوشت را اضافه كرده و بمدت پنج دقیقه روی حرارت قرار می دهیم . كاهو را در دیس چیده مواد را روی آن می ریزیم و در اطراف آن سیب زمینی سرخ شده قرار می دهیم و یك عدد گل از فلفل كبابی مطابق دستور كتاب آرایش سبزیجات تهیه نموده و وسط آن قرار می دهیم . بیف را به طریقه دیگری نیز می توان تهیه كرد؛ بطوری كه دو پیمانه سس سفید به همراه سس گوشت به بیف اضافه می كنیم .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)