كرپ


آشپزی به شیوه کتاب : كم‌چرب ـ 55 دقيقه



3572 797

مواد لازم :




  • تخم‌مرغ زده‌شده: 2 عدد


  • شير: يك و يك‌دوم فنجان


  • آرد سفيد: يك فنجان


  • روغن مايع: يك قاشق غذاخوري


  • نمك: يك‌چهارم قاشق مرباخوري





روش تهیه :

تخم‌مرغ، شير، آرد، ‌روغن و نمك را خوب مخلوط كنيد. قالب گردي به قطر 15 سانت را چرب و داغ كنيد و از روي حرارت برداريد. 2 قاشق از مواد را در آن بريزيد. قالب را بچرخانيد تا مواد كف قالب پخش شود. سپس روي حرارت بگذاريد تا يك طرف كرپ طلايي شود. قابلمه‌ را روي دستمال آشپزخانه برگردانيد. بقيه خمير را به همين صورت آماده كنيد .‌گاهي ته قالب را چرب كنيد. (18 عدد)

منبع : مجله زندگی ایده آل